Oppretter Punk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 22. mar. 2008 kl. 16:31 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden Punk (Innholdet var: «Punk er folk som liker å gå i rosa klær. De liker å gå å kline med gamle menn og de biter negler. Disse fæle hoggorm facinerte skapningene fra Mars, har blitt observert utenfor kysten av Madagaskar og skal ha sittet på fem e...»)
  • 21. mai 2007 kl. 18:07 Bart Homer diskusjon bidrag slettet siden Punk (innholdet var «Punk er en stil der man blander klær man finner på dynga og alt det innestengte sinnet som man ikke har hatt utløp for før.Punkere har of...» (og eneste bidragsyter var 80.203.147.66))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)