Oppretter McDonalds

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 7. jun. 2021 kl. 16:46 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden McDonalds (Innholdet var: «#OMDIRIGERING McDonald's Mc donalds er den største internasjonale slavehandel selskapet i verden. De er opprinnelig fra Sverige men har senere imigrert til Canada. En av de mange grunnene til at mc donalds gjør det veldig bra innenfor slavehandel er at de har en fantastisk leder ved navn Siv Jensen. De er også kjent for å ha en veldig rask leveringstid og veldig bra produkter.de lager bare sunn mat»)
  • 25. nov. 2018 kl. 11:20 Hypera diskusjon bidrag flyttet siden McDonalds til McDonald's (Riktig navn.)
  • 8. jun. 2016 kl. 15:56 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden McDonalds (Tøv)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)