Forskjell mellom versjoner av «Lano gakk gakk»

 
(14 mellomliggende revisjoner av 8 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
[[Bilde:5314f67972.jpg|thumb|Lano gakk-gakk gakker bare to ganger]]
 
[[Bilde:5314f67972.jpg|thumb|Lano gakk-gakk gakker bare to ganger]]
   
Lano gakk gakk er en badeand som spyr noe merkelig skum når en kakker den i skolten. Lano gakk gakk er ute av stand til å lage lyder, derfor må den som skal vaske seg lage oppkastlyden selv. Lano gakk gakk er kjent for sin gode innflytelse på unge barn som kan more seg med litt gladvold etter en lang og hard dag på dass. Den er også blant annet veldig populær til håndvask på kjøkkenet på [[Tyholt]].
+
Lano gakk gakk er en badeand som spyr noe merkelig skum når en kakker den i skolten. Lano gakk gakk er ute av stand til å lage lyder, derfor må den som skal vaske seg lage oppkastlyden selv. Lano gakk gakk er kjent for sin gode innflytelse på unge barn som kan more seg med litt gladvold etter en lang og hard dag på dass. Den er også blant annet veldig populær til håndvask på kjøkkenet på [[Tyholt]]. Kjente dikt om Lano gakk gakk er:
   
  +
-Lano for liten, Lano for stor.
 
{{Stubb}}
 
{{Stubb}}
   
Linje 8: Linje 9:
   
 
[[de:Würfelhusten]]
 
[[de:Würfelhusten]]
  +
[[el:Εμετός]]
 
[[en:Vomit]]
 
[[en:Vomit]]
[[fi:Oksentaminen]]
+
[[fi:Hiktionary:O#Oksennus]]
 
[[it:Vomito]]
 
[[it:Vomito]]
 
[[ja:モンジャ]]
 
[[ja:モンジャ]]
  +
[[nl:Eend]]
 
[[pl:Wymioty]]
 
[[pl:Wymioty]]
  +
[[pt:Spy]]

Nåværende revisjon fra 28. aug. 2012 kl. 20:39

Lano gakk-gakk gakker bare to ganger

Lano gakk gakk er en badeand som spyr noe merkelig skum når en kakker den i skolten. Lano gakk gakk er ute av stand til å lage lyder, derfor må den som skal vaske seg lage oppkastlyden selv. Lano gakk gakk er kjent for sin gode innflytelse på unge barn som kan more seg med litt gladvold etter en lang og hard dag på dass. Den er også blant annet veldig populær til håndvask på kjøkkenet på Tyholt. Kjente dikt om Lano gakk gakk er:

-Lano for liten, Lano for stor.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.