Redigerer Lano gakk gakk

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 1: Linje 1:
 
[[Bilde:5314f67972.jpg|thumb|Lano gakk-gakk gakker bare to ganger]]
 
[[Bilde:5314f67972.jpg|thumb|Lano gakk-gakk gakker bare to ganger]]
   
Lano gakk gakk er en badeand som spyr noe merkelig skum når en kakker den i skolten. Lano gakk gakk er ute av stand til å lage lyder, derfor må den som skal vaske seg lage oppkastlyden selv. Lano gakk gakk er kjent for sin gode innflytelse på unge barn som kan more seg med litt gladvold etter en lang og hard dag på dass. Den er også blant annet veldig populær til håndvask på kjøkkenet på [[Tyholt]]. Kjente dikt om Lano gakk gakk er:
+
Lano gakk gakk er en badeand som spyr noe merkelig skum når en kakker den i skolten. Lano gakk gakk er ute av stand til å lage lyder, derfor må den som skal vaske seg lage oppkastlyden selv. Lano gakk gakk er kjent for sin gode innflytelse på unge barn som kan more seg med litt gladvold etter en lang og hard dag på dass. Den er også blant annet veldig populær til håndvask på kjøkkenet på [[Tyholt]].Og, viss Lano Gakk Gakk brukes for mye kan bulimi oppstå, der de tvinger personer til å trykke de på hodet slik at de spyr. Det er veldig farlig, så ikke kjøp Lano Gakk Gakk til dine barn, det er mest fjortiser som blir så påvirket.
   
-Lano for liten, Lano for stor.
 
 
{{Stubb}}
 
{{Stubb}}
   
Linje 9: Linje 8:
   
 
[[de:Würfelhusten]]
 
[[de:Würfelhusten]]
[[el:Εμετός]]
 
 
[[en:Vomit]]
 
[[en:Vomit]]
[[fi:Hiktionary:O#Oksennus]]
+
[[fi:Oksentaminen]]
 
[[it:Vomito]]
 
[[it:Vomito]]
 
[[ja:モンジャ]]
 
[[ja:モンジャ]]
[[nl:Eend]]
 
 
[[pl:Wymioty]]
 
[[pl:Wymioty]]
 
[[pt:Spy]]
 
[[pt:Spy]]

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)

UnData-entiteter som brukes på denne siden

Mal som brukes på denne siden: