Bevaringsverdig søppelartikkel: '

K&N

Knutsen og Ludvigsen er den mest kjente ransgruppa og fiskehandlere innen norsk kulturliv, i tillegg til at de lagde perverse sanger om dyremishandling og syke bergensere. De er blitt adlet til fyrster av Lærdalstunnelen, Norges lengste tunnel.

Starten

Knutsen og Ludvigsen møttes da de gikk på skole sammen i 1953. Ingen av dem het hverken Knutsen eller Ludvigsen, men bestemte seg for å holde sine egentlige navn skult, ettersom ingen virkelig likte dem. Dessuten var de ettersøkt av politiet både i Sogn og fjordane og i Trøndelag på grunn av tyveriet av en premieku.

Radarparet bestemte seg for å begynne å lage meningsfull musikk, de ville gjerne at det skulle bedre situasjonen i verden og gjøre at mennesker tenkte litt på hverandre. De lagde derfor låta "Grevling i taket", der de forteller om hvor farlig og nitrist det er med dyr som bor i taket ditt.

Dette fikk mennesker rundt om i verden til å omfavne hverandre og forstå at det fantes viktigere ting i livet enn penger.

Tekst-tolkning

De fleste av sangene handler om viktige ting. Som nevnt var sangen "grevling i taket" en stor hit over hele Troms, med hele 27 solgte plater og 9 kasetter. De forteller hvor forferdelig det er med grevlinger "I" taket, men at det heldigvis ikke er "ellediller" og "krokofanter" der. Teologer har lenge prøvd å finne finne ut av denne frasen, og i 1998 fant de ut at det hele var en metafor for at grevlinger tross alt er bedre enn krokodiller og elefanter. K&L hadde gjort det igjen, sangen gav nytt håp til mennesker, siden denne dype knuten av en metafor nå var løst opp.

Knutsen og Ludvigsen nevner også i en av låtene sine ordet "Hattestativ" gjentatte ganger, uten at det vites hvorfor eller har noen som helst sammenheng med resten av teksten, man regner med at dette er nok en kode fra "Paret på 2"

I en epoke i livene sine, ble Knutsen og Ludvigsen lei av å muntre opp folk og bestemte seg for å skrive om fest og morro. I sangen "Når det piper i telefonen" handler det derfor om en som blir bedt med på Rave- Party, dette ganke utilslørt og direkte. Dette gjorde at alle rusmisbrukere som tidligere hadde sluttet med dop på grunn av sangene deres startet igjen. Knutsen duoen dro til USA og ble saksøskt for dette, boten ble på 379 tusen dollar, som de etter sin enorme suksess bladde vellvillig opp fra lommene...Kontant.

Brudd

K 'n L, som de etterhvert kalte seg, ble oppløst på 80- tallet, dette på grunn av en "Limited Edition" Banan som Ludvigsen hadde arvet etter sin grandtante. De gav etterhvert opp krangelen, da de forsto at bananen ikke hadde spesielt stor verdi, og at Knutsen hadde spist den. Han endte derfor opp med å måtte erstatte arvestykket.

Knutsen og ludvigsen har gått tilbake til røttene sine og skriver igjen sanger som handler om viktige temaer. De har ikke tenkt å gi seg, og er favorittene under kategorien "årets inspiratorer" i årets "spellemanpris".

Nå i 2015

De spilte Ku i tunnelen på

  Bevaringsverdig søppel-artikkel
Denne artikkelen er et glimrende eksempel på Hvordan:Være dum og ikke morsom,
og er her kun til skrekk og advarsel!
Se Sylinderarkivet for mer søppel
  Asbjørn Slettemark godtar ikke dette.

Denne artikkelen har vært med på å kaste svart ekkel maling på Asbjørn Slettemark sine ungdomsminner og ødelegge barndommen hans.
    DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!!  
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!