Oppretter Frisk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 2. feb. 2021 kl. 17:57 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Frisk (Forfatter bruker sokker i sandalene: «Frisk er en type drops for å få god ånde. Det finnes mange forskjellige typer frisk smaker. Mange har samlinger av frisk for å vise frem samlingen sin. Frisk er veldig kult. Sjekk bakerst til vennstre i klasserommet.», og eneste bidragsyter var 141.0.240.20 (diskusjon))
  • 16. nov. 2019 kl. 12:20 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Frisk (innholdet var « == Frisk. == Å ikke være Syk. NOK. Til og kunne bli diagnostisert med noen kjente sykdommer. Er du frisk og ikke […», og eneste bidragsyter var Fagerheim (diskusjon))
  • 19. okt. 2009 kl. 13:56 Paddekaka diskusjon bidrag slettet siden Frisk (flyttet til Ikktionary)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)