FBI

Revisjon per 9. nov. 2008 kl. 23:16 av Uskyldig (diskusjon | bidrag) (Ny side: == FBI == FBI er en verdensomdekkende organisasjon som de fleste har hørt om. FBI står for (som alle forstår) ForBrukerInspektørene. Disse inspektørene er elsket og fryktet i alle ver...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

FBI

FBI er en verdensomdekkende organisasjon som de fleste har hørt om. FBI står for (som alle forstår) ForBrukerInspektørene. Disse inspektørene er elsket og fryktet i alle verdens land.


Hvem er de, og hva gjør de?

FBI sørger for at du kan leve trygt ved å filme personer som har driti seg ut ved kjøp av ett-eller-annet, deretter filme personene som solgte produktet til de såkalte "idiotene". Budskapet vises så på den internasjonale, verdenskjente, kritikerroste, oscar-vinnende kanalen TV2. I noen tilfeller (rundt 80 %) har innslagene ingen effekt, ved siden av at de stakkarslige innkjøperne har fått vist hele verden hvor lettlurte de er.


Takketaler til FBI

De svært mange (15-20) personene som FBI med suksess har hjulpet har ofte lagt igjen en liten takketale. Her er noen utdrag fra noen av dem.

Jeg må bare bøye meg i støvet for FBI. Uten deres hjelp hadde jeg aldri fått saksøkt den lille **** for alle pengene hennes da hun glemte å legge til en skje til isen min Ismannen om FBI

Takket være dem fikk jeg pengene mine tilbake for det mis-informerende kartet. Jeg forstod først det var noe galt da hæren min befant seg på Atlanteren isedenfor i Irak! George W. Bush om FBI

FBI har gjort mye for meg. Fra nå av kjøper jeg ikke mer gaffateip fra den butikken igjen! MaGyver om FBI


FBI-forvirrelser

Det er mange som har tatt grove feil når det kommer til hva FBI står for. Vanlige mistolkninger er Female Body Inspectors, Futile Bullshit Investigation, Federal Breast Inspectors og Federal Bureau of Investigations.