Elvis Presley

Elvis Presley eller Elvaii Prestalee som moren hans kalte han, var en japansk unge som vokste opp på 1937-tallet. Hans far var Genghis Khan som trodde at han var leder av den japanske slummen. Sammen med moren til Elvaii dro faren rundt på de offentlige toalettene og prøvde å få tak i så mye som mulig av restene på de forskjellige do-børstene rundt forbi.

Fil:Elvaii Prestalee.jpeg

Familie

Elvaii mistet sin bror tidlig i den japanske "smør-krisa". Grunnen var at broren fikk så stor smørmangel at han fikk klamydia-herpes. Broren som het Phoung Lama, også kjent som Psy (noodle style) ble etter hvert kalt Mr.Lee på grunn av sine rare bevegelser under upside-down-youga timene sine på tempel-skolen. Mr.Lee var i tillegg oppfinneren av den drit-trege retten, nudler. Nudler er strimler av tapet, stappet inn i en tørketrommel for så å bli siklet på av en emo-mushroom, og puttet opp i en tiggerkopp med lokk.

Nudler ble en suksess i halve latvia, hvor de trodde det var et middel som tettet igjen hullene på de fillete klærne som de fant i ødelagte fretex containere.

Smør-krisa

Den japanske smør-krisa bidro til at Buddha-statuene ble produsert som tynne fliser, isteden for tykke berg. Det japanske smøret gjorde nemmelig at Buddha-ene som en gang gikk på jorda, ble store og oppblåste. En gang i tiden var det en liten Buddha som gikk på barneskolen. En dag spurte noen han om han ville være med på det lokale botcha-laget. Han svarte ja, og dannet en ny sport, som han kalte "rolling berg" (han rullet bortover en random vei) denne sporten ble senere kalt "bowling".