Oppretter El Salvador

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 2. des. 2021 kl. 08:55 BraGreMat diskusjon bidrag slettet siden El Salvador (Bare tull, og den er også signert.)
  • 2. des. 2021 kl. 08:49 BraGreMat diskusjon bidrag slettet siden El Salvador (innholdet var «El Salvador som har en president Donald Trump som baby i El Salvador. miniatyr man El Salvador er en liten planet inni sola men de har en kamp med Narnia og Dragon ball. El Salvador er en trygg planet og kalt men alle vet sola er kalt. El Salvador er en Rik land planet. planeten som har El Salvador som en Land er jorda l…», og eneste bidragsyter var MrRivas (diskusjon))
  • 9. aug. 2018 kl. 01:21 Hypera diskusjon bidrag slettet siden El Salvador (Kort og barnslig. Har hatt Dampveivals-mal en god stund: «'''El Salvador''' er ikke et land i tross for hva alle tror. Det er en salve som hjelper mot rumpeinfeksjon og do lukt. Smør på 14 lag hver gang du klør og du må ikke avføre, dette ødeleg...)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)