Redigerer Edo-perioden

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 2: Linje 2:
   
   
I Edo-Perioden sto Ninjaene sterkt, men øverst på næringskjeden var Dalekene. De hadde utviklet et sinnsykt massedrapsvåpen kalt Øster'''DALEK'''spressen, men utslettet seg selv med det på ren gøy. Oransje kjeledress var inn fram til 14:44, da det ble sett på som en majestetsfornærmelse. Under Edo-Perioden ble [[Stoland]]en sett på som en delikatesse.
+
I Edo-Perioden sto Ninjaene sterkt, men øverst på næringskjeden var Dalekene. De hadde utviklet et sinnsykt massedrapsvåpen kalt Øster'''DALEK'''spressen, men utslettet seg selv med det på ren gøy. Oransje kjeledress var inn fram til 14:44, da det ble sett på som en majestetsfornærmelse. Under Edo-Perioden ble [[Stolanden]] sett på som en delikatesse.
   
   

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)

UnData-entiteter som brukes på denne siden