Oppretter Data

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 3. apr. 2019 kl. 12:46 Yayyy! diskusjon bidrag slettet siden Data (Dårlig artikkel. Det beste for denne artikkelen er å bli skrevet fra scratch, da den nå er teit.)
  • 2. feb. 2010 kl. 10:05 Paddekaka diskusjon bidrag slettet siden Data (Artikkelen finnes fra før: innholdet var «Data er en maskin som man kan spille på. Mc gyver fant opp dataen. Det sies at det var Pesta som var moren til Mc gyver. Mc gyver lagde dataen med en skrutrekker, gr...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Co)
  • 16. nov. 2009 kl. 15:30 Paddekaka diskusjon bidrag slettet siden Data (innholdet var «En datan er en maskin som har kommet til verdens for å utrydde mennesker. de tar først simen i rompa og etter på kutter de av penisen på han. Da...» (og eneste bidragsyter var 213.236.150.146))
  • 1. okt. 2008 kl. 19:35 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden Data (Forfatter bruker sokker i sandalene: innholdet var «Data er noe facinerende som du har i hjemmet ditt. Viss ikke burde du kjøpe deg en! Dataen kommer det musikk ut og har en raaar efekt som kalles høyta...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contrib)
  • 12. jun. 2008 kl. 08:41 Odgor diskusjon bidrag slettet siden Data (innholdet var «data er en maskin med en slags tv-skjerm som du kan se på menst du bestemmer hva og hvor på internett du skal surfe med det nye trykke-brette og den deilige m...» (og eneste bidragsyter var Virusfaen))
  • 16. mai 2008 kl. 09:36 Odgor diskusjon bidrag slettet siden Data (innholdet var «Data Data er et verktøy som brukes til å fange skrurker. Data er noe amrikanerene kaller "Weapons of Mass Destruction" også kjent som WMD. Den mest kjent...» (og eneste bidragsyter var 80.232.19.7))
  • 2. apr. 2008 kl. 20:18 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden Data (innholdet var «Data er en ting der man kan se på porno.» (og eneste bidragsyter var 80.239.85.206))
  • 7. mar. 2008 kl. 20:42 Jaf diskusjon bidrag slettet siden Data (Flyttet til Ikktionary)
  • 28. feb. 2008 kl. 21:25 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden Data (innholdet var «Data er en tegneserie figur som man pleier og bruke til forskjellige ting, som og søke på ting på internett. Den kan finne ting fra hele verden på...» (og eneste bidragsyter var 139.164.157.64))
  • 23. nov. 2007 kl. 20:21 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden Data (Innholdet var: «{{q|Hvis jeg bare kunne lage noe på en av disse...|Bill Gates|Data}}==data==En data er det du sitter på akkurat nå. Datamaskinen ble funnet opp p...»)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)