Cristiano Ronaldo

"Se på meg da! Jeg er et monster!

Christiano Ronaldo er nok ikke kjent som en god fotballspiller, men som en meget dyktig diver. Han elsker å stupe hver gang en annen spiller kommer innen for en omkrets på 20 cm. Selv om dette er tilfellet har han scoret en del mål i årets premier league(08). Alle United supportere mener han burde bli verdens beste fotballspiller fordi han er så sabla god mot Derby, Fulham, West-Ham, Middlesbrough, Birmingham og samtlige av de andre bunnlagene. Men dessverre så har Fifatoppene bestemt at han ikke blir verdens beste spiller, fordi han er bare god mot dårlige lag. Supporterne tror også at ingen andre managere får muligheten til å kjøpe Ronaldo, men fakta er den at ingen vil ha han.(En stor grunn til dette er all oppmerksomheten han krever, samt at han krever at manageren går ut i media og dummer seg ut ved å si at han mener dommere burde beskytte han) Spilleren veier 80kg, men når han spiller kamp veier han ca. 5kg mer, fordi han da har så fantastisk mye sminke på seg.

Det er ikke bare beina Ronaldo bruker.

Cristiano Ronaldo eller C.Ronaldo er også kjent som Gaynaldo , ingen mann hvertfall. Uansett spiller han på det tragiske laget ManU. Han er godt kjent for å ronke Rooney på banen mens han venter på at lagkameratene hans skal sende han en pasning. Slik slipper han å gjøre så mye fordi han så alt for fort blir støl og sliten i leggene og lårene. I tillegg hadde det hadde jo heller ikke vært bra for imaget. En velkjent Ronaldo-drøm er jo og bli skuespiller, han prøver stadig vekk og vise dommere og fans hvor flink han er. Det er mye bedre å bare legge seg ned.

Såså, vi skal ta de slemme guttene, stol på meg

Hvis det kommer noen andre fotballspillere som skal prøve å ta ballen, blunker bare Ronaldo til dommeren og det blir frispark. Cristiano Ronaldo blir alltid kjeftet på av Sir Gay Ferguson. Når han feller en tåre slik som på dette bildet [1] , så kan det hende (kommer an på hvilken dommer) at det blir rødt kort eller straffe mot det andre laget. ! (Det opprinnelige bildet som lå her er blitt fjernet av Ronaldos venner, men er gjenfunnet av Ikkepedias undergrunnsagenter)

Alle ekte fotballfolk i Andorra må etter den relativt nye loven om sosio-emosjonelle tilstander blandt minoriteter og rariteter, (Proposisjon 4 av 23. mai 2006, 3. avsnitt, 7. linje) elske Ronaldo. [2]

Eksterne kilder

  1. [1] Følelsesladet øyeblikk
  2. Alle "elsker" Ronaldo