Sosekopp

Ble med 1. mar. 2007
Revisjon per 17. nov. 2012 kl. 15:33 av Rody45 (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endring av 46.9.247.184 (diskusjon) til siste versjon av Sosekopp)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

Årets Ikkepedianer 2007Rediger

Denne brukeren er etter valg som er foretatt etter de mest moderne metoder (som også benyttes i folkeavstemninger og valg andre steder i verden, som for eksempel Pakistan og Kenya), blitt enstemmig valgt til å motta prisen Årets Ikkepedianer 2007, valgkomiteen har i tillegg lagt stjerne til prisen. Dette siste er for å vise en ekstra hengivenhet for det ansvar prisvinneren har vist for å hindre at den "andre ikkepediaen" degenererer til et uakseptabelt nivå. For ikke å bli altfor sentimental avslutter komiteen sin begunnelse her, men avslutter med at Ikkepedia hadde ikke vært det det er uten prisvinnerens innsats i året som har gått.

Årets pris deles med Trubadurix, som mottar prisen med fyrverkeri i tillegg (mens det er tillatt). Det følger ingen sjekk med verken $ eller € med prisen, men mye ære. Penger er da ikke alt! Imidlertid har Sosekopp med valgkomiteens tillatelse fått fri adgang til Trubadurix sitt pannekakelager til enhver tid.