Oppretter Ape

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 9. mar. 2021 kl. 18:10 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Ape (innholdet var «ape er kult og det å det spise drit til middag og menesker», og eneste bidragsyter var 85.19.187.101 (diskusjon))
  • 1. mar. 2021 kl. 17:36 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Ape (Tilfeldig vås: «Apen er i sneglefamilien de bor i bekker å på fjell. aper spiser for det meste bare stein og gaffler men hvis de får tak i et mennske så kommer de til å spise tennene dems. alle aper tilber satan ved å hoppe rundt å skrike aluh akbar. det vanligste våpenet for aper er ikke pinner og stein men det er ak-47 de liker også atombomber. aper bor i norge og på mars de bor inge…», og eneste bidragsyter var MONKE (diskusjon))
  • 4. feb. 2021 kl. 12:09 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Ape (innholdet var «ape er en ape», og eneste bidragsyter var 5.153.106.201 (diskusjon))
  • 3. feb. 2021 kl. 17:49 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Ape (For kort: «ape også kjent som en dommere menneske som kan klatre i framtiden kan de bli brukt til krig for og spare menneske liv, videoer av aper som har på seg rustning og bruker gevær finnes,siden aper har lange armer kan du bruke katapulter (uten bolen) få apene til og holde den så skyter du da flyr apene in med fallskjærm og gevær KLAR FOR KRIG.», og eneste bidragsyter var Minigun (diskusjon))
  • 7. mar. 2019 kl. 11:28 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Ape (Vås.)
  • 20. mar. 2017 kl. 13:32 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Ape (På forfatters forespørsel)
  • 25. mar. 2009 kl. 21:38 Saitam diskusjon bidrag flyttet siden Ape til Apekatter
  • 22. mar. 2009 kl. 17:33 Saitam diskusjon bidrag flyttet siden Ape til Aper (Flere aper har lest artikkelen om den ene apa.)
  • 17. sep. 2008 kl. 13:19 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Ape (Seriøs artikkel/mangler humor)
  • 29. jun. 2008 kl. 07:52 Jaf diskusjon bidrag slettet siden Ape (Innholdet var: «thumb|Trendy ape. '''Aper''' er veldig intelektuelle dyr, med god sans for porno. Mange av apene stammer helt klart fra de små voldtektsforbryter-hamstrene i den nordlige delen av Sør-Kautokeino. Al...»)
Vis hele loggen

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)