Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

X er en bokstav i alfabetet. Dens posisjon er variabel, derav navnet. Jeg bruker alltid bokstaven X, det bør du gjøre også. Noen ganger er X slem, andre ganger snill. Hvis du trykker på X, får X vondt. Hvis du legger X sidelengs, kan den knekke og se ut som en K med dårlig balanse. Hvis du prøver å finne ut av X ved å f.eks. skrive til den, blir du ofte videre henvist til Y slik som dette eksempelet: X=2Y. Da var du like langt? Hvis X står foran L, blir det XL og da har du plutselig klær som tema uansett hvor mange X-er du har foran. XXL er heldigvis sjokolade også (i tilfelle du skulle være uheldig å bli innblandet i en samtale om XXL...). Tre X-er etter hverandre er derimot noe helt annet igjen. Av hensyn til yngre lesere nevner vi ikke hva det er for noe. Kos deg med X-en og ha en god dag!

X X-delerRediger

X er en variabel. X kan være noen, noe og ingenting. X brukes ofte i mattestykker, som et symbol for et ukjent tall, som X=4, eller en boktsav, X=A. Nære venner av X er Y, A, B og Z.

Hva kan X brukes til?Rediger

  • X
  • X brukes ofte av pastafarianere for og gi beskjed til de andre piratene om hvor det er best og koke sin pasta.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.