Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Vitaminbjørn


Zeichen 101.png ADVARSEL! Zeichen 101.png
Uendelig2.jpg
Denne siden inneholder usannsynlig store tall!


Vitaminbjørner (latin firantimus languberkuderus) er et type kjæledyr som lever for det meste bak TV-er og den slags type ting. Er i slekt med store stue-elefanter.

Innhold

UtseendeRediger

Blått stort hode. Lang rosa hale, halvparten av den totale lengden som kan være fra 1 cm til 2,5 mil. Størrelsen på hodet er ca. like stort som en tennis-ball. Kroppen er formet som en fjernkontroll. Individer som er av den lange typen, underarten firantimus languberkuderfigytreus er formet som en lang banan, og er da altså fargen gul.

LeveområderRediger

Hovedbestanden finnes i Langtvekkistan og i Spyrodicausen hvor det også omtales som nasjonal-dyr. De liker å oppholde seg i hus, hytter og kan også treffes i skog hvis forholdene er gode.

Jakt og matRediger

Den jakter ved å utslippe en giftig tåregass på de uslitelige små fluene som er på de indigolineske trærne i Spyrodicausen. Bestanden i Langtvekkistan har en annen måte: De skremmer fluene ved å si "Bø" slik at de besvimer og faller ned på bakken slik at de kan gomles ned med gelè og helst oreo(kake). Tomater er muligens livretten deres, det er ikke forsket helt ut enda, men det sies også at bildekk er en viktig del av menyen (forrett).

BestandRediger

I følge den Spyrodicausiske viltnemnda er det mellom 13000000000 og 1700000000000005 millioner dyr. I gjennomsnitt får en voksen vitaminbjørn 20 til 23,5 unger per år. Det som er viktig å merke seg er at med 7 års mellomrom (altså hvert skuddår) er det vitaminår, noe som gjør at vitaminbjørnbestanden øker kraftig helt opp til mellom 130 og 140 individer.

AnnetRediger

Navnet vitaminbjørn er kommet på grunn av at den hater vitaminer og ligner ikke på en bjørn. Altså; den er helt annerledes enn det navnet sier. Derfor har den fått det navnet.

    Denne artikkelen trenger å forbedres  
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.