Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Tom Cruise

Tom Cruise, også kjent som Sverre Cruise, er offentlig kjent som en amerikansk eller norsk skuespiller, men det spekuleres i om han kanskje er en hemmelig agent som jobber for en hemmelig etterretningstjeneste. Kontroversielle rykter hevder også at han kan være leder for Scientologikirken, som han offentlig er medlem av.

ScientologikirkenRediger

Tom Cruise har lenge vært et medlem av Scientologikirken, som blir sett på som en nyreligiøs retning, "Vitenskap om menneskesinnet". Ferske og kontroversielle, men nå av mange sett på som sanne rykter hevder derimot at kirken er en indre sirkel med kjente og innflytelsesrik personer som tidligere medlem Isac Newton, Leonardo Da Vinci og også nålevende skuespiller John Travolta. Disse ryktene hevder at den indre sirkelen styrer store deler av samfunnet fra innsiden, og at de har stor makt. For eksempel går det rykter om at kirken forårsaket eller har vært innblandet i lastekrisen i Mosambik, men dette sees av eksperter på som høyst usannsynlig og meget kontroversielt.

Hemmelig EtteretningstjenesteRediger

Ettersom Tom Cruise gjør alle stuntene sine selv, som å henge utenfor et fly og klatre opp verdens høyeste skyskraper, er det ganske så åpenbart at han ikke bare er en skuespiller, men også en hemmelig agent.

RelasjonerRediger

Tom Cruise er i sitt 3 ekteskap etter at Scientologikirken har skapt problemer for de to første ekteskapene. Det finnes derfor noen som tror kirken er en sexkult og at det er dette som har ødelagt for ekteskapene.