Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Thomas Numme

Thomas Numme eller Thomas Taco Petter Ekeberk Devle Numme er mest kjent for å være programleder for programmet Altfor Sen Kveld, som er et TV program som egentlig går for sent på kvelden til at noen kan se på det.

Thomas Numme er 3 år lol lmao Han er den dårligste på fotballaget sitt 1 (Rønnedverg) 2. (Solveig Kakedeig) 3. (Johan Silver) 4. (Jon Hvitvondt) 5. (Morten Vrang) 6. (Karen Marie Tollefsen) 7. (Thomas Numme) Hans det du vet er den da verdenskjente Ole Paus, som på den tiden drev aktivt med sandkasting på verdensbasis. Han ble som seksåring introdusert for kjendiser, som blant annet Bjarne Brønnbo (Som på den tiden spilte som passiv høyre stang på Bjarnes fotballklubb) og Ari Behn (Som er kjent for romanen "Uten Behn og "Eivind Behnløs). Det var disse som ga Thomas inspirasjonen til å bli kjendis. Drømmen ble dog ikke oppfylt før i 1934 da han for første gang møtte sin partner Harald Rønneberg (Harald Haarald Hansa Rønneberg) igjennom en gjenforeningsfest hos Lukas Sagbruk. Ikke lenge etter skapte de seersuksessen Altfor tidlig morgen.

Altfor tidlig morgenRediger

Altfor tidlig morgen var et program som gikk altfor tidlig på morgenen. Det var egentlig ingen seersuksess, men siden NRK (som på den tiden hadde monopol på Øssterike) skapte så store store overskrifter om det i Dagsrevyen, trodde folk rett og slett at det var kjent. Programmet hadde egentlig bare en seer som het Leif. Leif døde i 1937 i en tragisk melonulykke. Da Leif døde, mistet Altfor tidlig morgen alle seerne sine og Thomas og Harald fant ut at de måtte legge programmet ned. Heldigvis etter bare 40 år fikk de startet opp det arabiske Talkshowet "Altfor sen kveld".

I dagRediger

I dag var Thomas på Rimi og kjøpte sin daglige dose med smult. Dette kjøper han hver dag på grunn av sin missoppfatning av dårlig jernmangel. Thomas sender fortsatt programmet Altfor sen kveld, men er også regjerende verdensmester i gnuvasking med en rekord på 314 gnuer på tre minutter. Han har en oter ved navn Memiht, som han hver dag tar med til pukkverket ved tusenfryd for å ake. Han bor i en trehytte i et palmetre ved Sollihøgda, og trives der. Thomas ble for ti år siden 90 år, og feirer om et år 103 årsdagen sin. Den skal han feire på fiskebåten til Kjell i moloen på Monte Carlo' s restaurant på Grønland.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!