Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

The Sailor

«...»

- The Sailor

Dorske Menn er best.JPG


The Sailor, eller The Sailord, har vært Dorske Menn er Bests ubestridte leder de siste 15 årene, siden han fikk høyest postcount på det offisielle internasjonale Dorske Menn er Best-forumet. Til høyre kan man se Sailords mest brukte, og mest kjente avatar, på folkemunne kalt tonguesmiley. Det er uvisst om det er Sailors ekte annsikt som er plassert oppå uniformen, men analytikere har undersøkt bildet, og kommet fra til at bilderedigeringsprogrammet som er brukt er verdens beste dataprogram, Paint.

Nyere KonspirasjonRediger

ÅndteorienRediger

Nå strides ekspertene om The Sailor er en virkelig mann av kjøtt og blod. En teori går på at han er mer en slags ånd som lever gjennom andres kropper. Det er nemlig blitt funnet beviser på Sailors tidlige ekistens. Den gamle teksten ble funnet i Biblioteket i Alexandria for ca. 3000 år tilbake i tid. Når dette ble skrevet er det ingen som kan si med sikkerhet. The Sailor er som sagt lederen for Dorske Menn er Best. Og det er blitt tatt bilder av ham i moderne tid som beviser hans senere eksistens. Hvordan en mann kan leve i over 3000 år vet ingen. Derfor har teoriene om at han er en ånd som besetter andres kropper fått bred oppslutning i "Dorske Menn-miljøene" i USA.

OverlevelsesteorienRediger

En annen teori går på at The Sailor har overlevd så lenge fordi han visste at han skulle bli frelst. Et band ville komme. Det kommer tydlig fram i Kvadet om Sailor. Her dagdrømmer han om bandet som skulle bli verdens beste, og bandet med sterkest Hjelm, Dorske menn. Det er tydlig at han var besatt av tanken på å se dem Live. Dette kan ha brakt fram et unikt overlevelsesinnstink hos mannen, som har holdt han i live i over 3000 år. Hans eksistens er nemlig påvist både i dag, og for 3000 år siden.

For mer informasjon se: Kvadet om The Sailor