Det er foreslått å flette denne artikkelen med Jorda. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside

Tellus er en forverring av det allerede ikke så fine navnet, Jorden. En eller annen forsker, hadde planer om å vinne en nobel pris på dette navnet, i håp om at setningen: «Det er sexy» Skulle slå igjennom som kamprop.

FaktaRediger

Tellus er som sagt et annet navn på jorden. Tellus er ikke rund, som matematiker Micheal Jackson påsto engang på 1300 tallet; men flat. Bildene fra «verdensrommet» er egentlig bare Photoshop redigerte bilder av rumpa til den kristne presten: Satan. Satan var mannen som startet denne Internett trenden, som en etterfølger av den veldig populære internett trenden «Ice Bucket Challenge» der Star Wars fans fryste seg selv ned i en stor isbit, i håp om å få samme skjebne som Han Solo, den proffe leverandøren av «Solo» (MERK! Dette er ikke markedsføring på noen som helst måte.) Dette er et av mange dumme eksempler på hvordan tankegangen til den primitive arten Mennesker, som er den dominante arten på Tellus (Etter Maur), sin tankegang. «Menneskenes trang til å velge de minst intelligente folkene som ledere, kan ennå ikke forklares» ble en gang sagt av den berømte vitenskapsmannen Barack Obama. Den mest berømte tortur metoden som er lovlig på Tellus, heter skole, der de setter elever på en veldig ubehagelig stol, og lar dem stirre i taket 5 til 6 timer hver dag, 5 dager i uka, altså en dag mere enn en vanlig uke-syklus på Tellus. Denne metoden er sett på som like ille, som å kalle Bibliotek for Lesing i det 27 århundre.

Se ogsåRediger