Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


«I have never seen anything like this!»

- Chuck Norris om tannkrem

Tannkremen så dagens lys under Napoleons-krigen, da MacGyver fant ut at man kunne piske fløte til den ble stiv. Han tilsatte fire kg formfett, og noen hårstrå fra det-stedet-der-solen-aldri-skinner, og dermed hadde han en velsmakende krem som kunne smøres ut over tennene. I begynnelsen syntes man at dette så kult ut. Alle som hadde hele forbanna trynet fullt av denne kule kremen, ble sett på som kule mennesker. Det var bare taperene som hadde rene ansikt. MacGyver bestemte at alle måtte ha kremen i trynet, hvis ikke skulle de få juling av hans nye robot laget av fire kondomer og en agurk.

Julebank.jpg


Senere fant MacGyver ut, at man kunne stappe kremen på dobørsten, og da kunne man vaske tennene. Etter hvert kom tannbørsten, som gjorde at færre mennesker døde som følger av bakteriene fra dobørsten. MacGyver var selvfølgelig oppfinneren av også dette revolusjonerende produktet.

Først ble tannkremen testet på sjimpanser, og etter at sjimpansene julte hverandre opp, ble forskerne optimistiske. "If I had a brain, I would buy a bottle of milk" sier MacGyver om den nye observasjonen. Han smiler stolt over at sjimpansene i skrivende øyeblikk dæljer hverandre me ei diger kongle, mens de synger "Nei så tjukk du har blitt" av Ole Ivars.


Slutten på et imperiumRediger

Hele 240 år etter at tannkremen ble oppfunnet, ble MacGyver sparket fra dahetende Colgate. Han var mistenkt for å ha voldtatt en sjimpanse mens han hørte på sangen "Fanget av en stormvind" av Carola. MacGyver erklærte seg ikke skyldig, men sa at det hadde vært utrolig digg å gjøre noe så vilt og kvalmende. MacGyver ble dømt til samfunnstjeneste, og jobber i dag som vaskekone ved Terra Fond og rørlegger A/S.

Daglig bruk, i alle landRediger

I alle land bruker man nå oppfinnelsen til MacGyver. Selv har han gått over til koalabjørnpiss for lenge siden, og vil ikke lenger uttale seg om tannkrem. "I have nothing to say about tooth paste, but I sure would like a cookie" sa MacGyver i et eksklusivt intervju om tannkremen.