«Hallo, Thailand

- Forvirret rockeband på konsert i Taiwan

Taiwan er et lite land som ligger ved siden av Sverige, Russland og Latin Amerika. Landet fikk navnet sitt etter at Mac Gyver hadde besøkte landet og prøvde å gjøre det til sitt egent. Ingen vet egentlig hva Taiwan betyr. Det er mange barnearbeidere i land som Storbritannia og Frankrike som selger billige varer som selges enda billigere til Taiwan.

ReligionRediger

De fleste i Taiwan er nazister omlag 99% er det. De 1% gjengværene er sterk inspirert av da MacGyver besøkte landet og bor oppe i fjellene for å lage bomber og miner ut av de minste ting for å angripe den nazistiske reageringen.

ArkitekturRediger

Selv om Taiwan er et meget rikt land så har de alikevel veldig billige hus/hytter som er laged av frukt.

HistorieRediger

I 206 f.cn (Før Chuck Norris) angrep Mac Gyver og han lakeier Taiwan. De ble sendt fra nabolandet Latin Amerika som leiesoldater for å drepe sivilbefolkningen. Etter 6 år med kriging, 10 fester og 100,000 overlevende returnerte mange taiwanere tilbake til frukthyttene sine for og feiere at Mac Gyver & gjengen stakk. Men selv om det kanskje ble et lys over Thaiwan var drapene store. Omlag 1,000,000,000 taiwaner, 10 løver, 2 sebraer og en ape var blitt drept. Denne krigen ble kalt "Apedansen" for og minne om alle apene som døde og er et bannlyst ord i de fleste land i dag.

Taiwan har også stor handel med Tyskland som gir dem billige Lidel varer. Selv om innbyggerne er rike er de som små Onkel Skruer og kjøper bare det nødvendige. Derfor ses de ofte på som fattige.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!