Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Stavanger
Siddisland
Stavanger har ikke flagg 150px
(våpenskjold)
«Va d'någe?»
Hovedsteder Hamar
Største byer
Innbyggertall 200000 mennesker, 22000 fra ander steder i Norge , 42 roseselgere fra Romania
Offisielle språk Stavangersk
Styreform Kommunist-kapitalistisk Nazivelde
Stormführer: Hobbynazisten fra Crazy Piano
Statsminister: Sevland
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av
Uavhengig av
Valuta Cash, bitch!
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag 16. Mai
Landkode SVG
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i september 2021.
Nasjonalsang:
«Tore Tang»
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg

Stavanger er et anerkjent land, som er under okkupasjon av kommunistlandet Norge. Stavanger er mest kjent for sin utvinning av olje. Stavanger (står for 60%) sammen med resten av Vestlandet, står for 60-70% av Norges BNP!


Innhold

Historie

Stavanger får oljen sin fra Nordsjøen og de samarbeider med Statoil for å få nok til olje til innbyggerene sine i Stavanger. Oljeforbtuket i Stavanger har lenge vært ukjent, fordi de ville ikke offentliggjøre det siden det var så høyt. Etter oljes ankomst til Stavanger gikk siddisene over fra; "Eg e fra Stavanger, gjørr det någe?" til: "Eg e fra Stavanger, va det någe?". Cash rules everything now, bitch! Uttrykk som "I'm rich, bitch!" er også vanlige når en Siddis møter en fra østlandet.

Etter at Saddam Hussein ble hengt og drept har oljeproduksjonen steget med 125 %. De jobber nå daglig med å få innført tollfrie varer, slik at de virkelig kan kalle seg et selvstendig land. Deres hovedargumenter for å være eget land er mest basert på østlendingers uforståelige språk, ønsket om å være selvstendige, og fordi de ikke føler for å dele sin rikdom med resten av Norge. Det bor ca. 12.000.000 rustne menn i Stavanger, og chief of armed forces heter Kent, og representerer den paramilitære gruppen Kent-bataljonen. Stavanger har mange forskjellige kolonier. De mest kjente er nok Hisøy i Arendal, Fevik i Grimstad, Rennesøy, Bergen og Oslo. Oslo brukes for tiden som en rehabiliteringsanstalt, og er satt opp slik Los Angeles er i filmen Escape from LA. Her regjerer Kent-bataljonen.

Stavanger er for tiden i kraftig økonomisk vekst, og alle oljekronene går rett i militærbudsjettet. Eller til Østlandet som takker Stavanger for å ha høyest skatter og mest bomstasjoner, samt flytte hovedkontoret til Oslo som ikke kan noe om olje, for at Østlandet ikke skal virke avhengig av Stavanger. Uvitende om at de ødelegger det eneste som gjør Norge rikt. Sett på den positive siden har Østlandet gått med på at Siddisene betaler skatt med olje. Men det de intetanende Østlendingen ikke vet er at denne oljen får Siddisene tildelt gratis fra den Stavangerske stat, etter at skatteoppgjøret er gjort opp. På denne måten lever Siddisene skattefritt, noe som gjør at Stavanger om to år vil ha økonomisk kapasitet til å kjøpe Europa.

Stavangerfolk kalles gjerne Siddiser. De blir regnet som svært patriotiske og blir lett aggressive hvis noen håner deres nasjonalhelt Tore Tang, eller byens fotballag, Viking.

Et forslummende trekk ved byen er en gjeng med utsøkt infantile og stupide tenåringer, som enda ikke har lært de fine finesser mellom det å være direkte teite, og genuint morsomme. Dette manifesterer seg tidvis i hårreisende dårlig skribentaktivitet, som man ser eksempler av i denne artikkelen i alt annet enn dette avsnitt.

Pedersgaten (også kjent som Lille Tyrkia)

Dette er gaten du drar til dersom du vil utveksle dop eller kjønnssykdommer. Boligområdet rundt denne beryktede gaten er kjent som Lille Tyrkia, og er Stavangers verste slum. Her finner du gamle nedslitte hus, der det sover 14 tyrkere på hvert rom, og kebabsjapper i hver en kjeller. Salg av kebab står for hele 10% av bruttoinntektene til nedre Storhaugs bydel.

Det har lenge vært en krig mellom Storhaug og Egenes som Storhaug har ledet siden 1930-tallet.

På 70-80 tallet var det i Pedersgata byens lettere påkledde damer holdt seg. Ville du ha en hyrdestund og gledelig betalte for dette, var denne gata plassen å gå. Derfor: så du noen jenter som hadde dratt de åletrange jeansene litt for langt opp foran, slik at halve "sullamitten" viste, ble dette betegnet som Pedersgata!!

Egenes

Eiganes (Forståelig, "pent" Stavangersk: Egenes) er den "pene" bydelen, som befinner seg vestover fra bykjernen. Her bor de folkene som tror de er overklasse, men så absolutt ikke er det. Her er det best å ta med seg lassevis med brunkrem, Lindeberg-klær og Versace-briller hvis du ikke vil risikere å bli overkjørt av en dame i BMW som "ikke ser deg". Det er fullt akseptert i denne bydelen å ha SUV, fordi om høsten kommer det glatte blader i oppkjørselen. De rike ungene som bor her, blir innlosjert på Kannik Ungdomsskole. Her finner du norges største samling av umodne fjortiser. Kannik Ungdomsskole har egen svømmehall, og alle som går på Kannik er enormt opptatt av å nevne dette så ofte som mulig i samtaler med "normale folk". Eiganes er også hjemtraktene til Løland, som er regjerende verdensmester i mordi/morra di vitser. Han snakker en rar blanding av Trøndersk og Stavangersk, går i slitte Lacoste-sko, og lever for det meste av Tine Iste. Han har eget privat vannhull i hagen (den spradebassen). Wannabe overklasse bydel med fæle kvinnfolk, hissige mannfolk og kvisete Lindeberg ungdom.

Storhaug

Den vakreste bydelen i Stavanger, med kun 10 minutters spasertur til byen. Øvre Storhaug (Paradis, Storhaugmarken) sliter med nedre Storhaugs (Rosenli, Pedersgaten) vandalisering av bydelsnavnet. Derfor har de laget en grense som går fra Nylund skole. Bor du nedenfor tilhører du vandalistene. Ingen fra øvre Storhaug tørr å gå på Prix butikken for å handle mat. Det gjøres på Helgø på Marierio. Ungdommene på Storhaug går på St Svithun ungdomsskole (eget flagg), hvor asylsøkerene og de som ikke kan norsk er plassert i en klasse, mens ungdommer med norsk statsborgerskap får mingle seg i mellom. På øvre Storhaug skinner alltid solen, og de som er oppvokst her blir gjerne administrerende direktører eller jobber innen utenriksdepartementet. Beliggenheten til Storhaug er gull verdt, og det er vanlig for en på øvre Storhaug å se ned på Våland slummen. Det er nemlig pågrunn av Våland at Politikammeret ble flyttet. Politikammeret er vendt mot Våland for å beskytte øvre Storhaugs innbyggere.

Det er også vanlig for folk på øvre Storhaug å ikke kunne se forskjell på folk fra Bryne og Sandnes. Alt utenfor Stavanger, er akkurat den samme "oppkasten".

Stokka

Stokka ligger til det idylliske middelhavet. Her er det nullskatt og alle lever i harmoni med naboer og natur. Et av kriteriene for å bo på Stokka er at du tror du er soss. Det er nemlig slik at folk på Stokka tror de er bedre enn andre. Noe de så absolutt ikke er. Stokka er en svamp fullt med svette, illeluktende fylliker på en idyllisk plass. Kontrastene er store. Naturen er vakker og menneskene er fæle. Dra til Stokka hvis du vil kaste stein på noen. Stokka har og en nasjonal sang "Ekkelt på Våland" sunget av raperen [[]]. Denne hitten er nå solgt til platina på verdensbasis og fåes kjøpt på en Esso nær deg.

Sandnes

Sør i denne seperatist-staten finner du Sandnes! Det er noe de fleste vet. Her er det mye fint å se. Rutebil/togstasjonen "Ruten" er velkjent sted for rånere/doplangere/voldtekstmenn. Den lokale sangstjernen Sibbe fra Sandnes (Kristian Valen) er fra Sandnes. Sandnes har også ett rikelig uteliv, ønsker du å fleske deg bør du besøke Cats for eksempel, der går de billigste jentene.

Sandnes har en kino som de liker å skryte av. "Fyfaeeeeen.. Den e så møye finare enn den der jævla driden i Stavangar!!!" Hvis det var tilfellet, hvorfor henger dere i Stavanger da? Sandnesere henger ofte på Kvadrat (Kvaddå som de så fint kaller det), fra mandag til lørdag, hvor de arrangerer rånemøter i helgene. Classy, ikke sant? Sandnesere har også en fæl vane med å dra inn til Stavanger for å gå på byen. Dette irriterer Stavanger-befolkningen fryktelig. Det er nemlig på grunn av Sandnes innbyggerene at Stavanger fikk ny sjenkepolitikk. Det er vanlig for folk fra Sandnes å kle seg i klær fra Hot Fashion eller Love Bird. Og en sjelden gang går de på Gina Tricot og kjøper den styggeste kjolen. Jentene har brunkrem flekker overalt på klærne, og kjøper alltid pudder i 4 nyanser brunere. Guttene går i fake Dolce & Gabbana, Versace og Cavalli. De pynter håret sitt med så mye gelé at det ser ut som flass. Alle i Sandnes bleiker håret sitt med produkter fra H&M. De vet ikke hvem statsministeren er eller at Norge ikke er i union med Sverige lengre. Når sandnesere skal på tur reiser de enten til Kvernevik, tar danskebåten eller reiser til Svinesund.

Sandnes er IKKE en bydel i Stavanger.

Tasta

Denne vakre bydelen er det egentlig ingenting å si noe om, fordi at de som er fra Tasta aldri er hjemme i bydelen sin. Ingenting skjer der. Alle fra Tasta er på Våland hos vennene sine. Monumenter å se på Tasta er f.eks. den nye Shell-stasjonen, Teinå skole, Stevie Wonder-statuen og rundkjøringen ved Kampen.

Kampen er altså Tastas forstad, og på Kampen bor det kun polakker, border colliere og løsunger som er vokst opp på institusjon. De som er her fra går oftest i dongeri og har klipt seg forrige uke. Kampen har søkt om å bli egen by i 2010.

Man har jo også uttrykket "Tasta-Engelsk". Det vil si gebrokken engelsk med særdeles innvirkning av Tasta-siddis-språket. En ellers ganske så fascinerende dialekt. Hvordan dette uttrykket opprinnelig oppstod er det gjerne delte meninger om, men det kan jo tenkes at det skyldes innbyggerne på Tasta i Stavanger.

Hinna

Hinna kommer etter Hillevåg og Mariero. Dette er et idyllisk og avslappet sted, fyllt av koselige, pene mennesker. På Hinna kan du se fotballkamper årdet rundt på viking stadion. Her kan du også ta heisen opp i høyhuset Det Skjeve Tårnet i Jåttåvågen, som sikkert ramler ned. Et viktig, turistatraktivt sted. Her finner man også, på statoilstasjonen Stavangers beste kaffe.

Ikke nok med at folkene på Hinna er koselige, pene mennesker. De er også de mest overflatiske og selvsentrerte folkene du finner i Stavanger by. Ungdommene er kjent for å være noen klyser som bare går rundt og legger ut om alt de har. Dette er spesielt morsomt da de skrøyter på seg ting de egentlig ikke har.

Madla

Madla er en av de største og kuleste bydelene i Stavanger. Alle barn fra Madla går enten på Madlavoll eller Hafrsfjord, som er to kjedelige barneskoler. Begge skolene er like spennende og fargerike som innsiden av hodet til George W. Bush. Etter at ungene er ferdige med sju år tortur på barneskolen, prøver alle å ta seg inn på Revheim Ungdomskole, men bare de dyktigste, og peneste, kommer inn der. De resterende ungene (de dumme, stygge og kriminelle) blir stuet inn i Gilde-trailere og fraktet til "vigå" (kvernervika) hvor de blir dumpet på Smiodden Ungdomskole. Kjente personer som Tore Renberg, Per Inge "Røyketrollet" Torkilsen, Ole Gunnar Solskjær, Barack Obama, Adolf Hitler og Moses har bodd/hatt militærbase på Madla. I boka "Madla - mitt paradis!" skildrer den kjente forfatteren John Fosse sitt fantastiske forhold til siddis-bydelen:

"Jeg satt på gutterommet mitt. Jeg satt helt stille og tenkte på hvor godt jeg hadde det. Jeg satt helt stille å tenkte på hvor godt jeg hadde det! Helt stille... Stille og tenkte på hvor godt jeg hadde det. Jeg hadde det godt, der jeg satt på gutterommet. Jeg elsket Madla. Jeg elsket Madla av hele mitt hjerte. Av hele mitt hjerte elsket jeg Madla. Jeg elsket Madla. Jeg elsker enda Madla. Enda elsker jeg Madla. Det var da uroa kom over meg..." -sitat fra "Madla - mitt paradis!" av John Fosse.

J.R. Tolkien har også skrevet en hyllest til Madla, men har senere blitt fratatt retten til å selge boka etter at Shakespear hevdet det var plagiat av et av hans hovedverk om Madla.

Mariero

Mariero ligger mellom Hillevåg og Hinna. Her er det båtkai, hvor "bådmannen" holder til og lokker til seg jenter og/eller gutter. Det er også togstasjon like i nærheten for å ødlegge utsikten over havet. Mariero består av gjennomsnittlige siddiser, potet gangstere og sosser. Utennom i slummen. Mariero har i lang tid okkupert Vaulen som ikke for kalt seg bydel. Noe liknende okkupasjon som Hillevåg har over Åsen. Mariero var grunnlagt av Mari som valgte sitt eget navn Mari+e+ro for å vise at det er en rolig bydel. Men i Mariero er det mest bråk i Stavanger utennom Ullandhaug som vil bli som Hundvåg som vil bli som Hillevåg. Det er store konflikter mellom gjengene Jarl og Vaulen. Og Kristianslyst og Steinerskolen. I Mariero finner du også en felles møteplass for alle bydelene kalt McDonalds hvor sossene, metall folket, emo osv samler seg for å spise seg feite, samt sloss, drikke og spy.

Tananger

Styggeste bydelen som er. Her bor de rike som ikke har gjort seg fortjent til sin rikdom. Ofte er ungdommer fra Tananger litt mer pyntet i klesstilen, går ofte med Lindeberg-klær og handler gjerne på Rolfsen. De har gjerne litt mer gelé i håret, og er ikke uvanlig gående med midtskill. De ler gjerne ofte av vitser de egentlig ikke forstår, er overfladiske, og får alt betalt av foreldrene sine. Det holder ikke med en ny bil til 18-årsdagen for å si det sånn. Ellers virker de som å ha null sjel og er i mange tilfeller direkte oppdratt til å være sosiopatiske. De hater seg selv og tar det ut på alle andre. De er også litt utskjemt når det gjelder beliggenhet, ferge til Danmark,Flyplass i nærområde, egen bussgarasje, som i gamle dager ble benyttet som overnattingsplass når, folk som skulle til Tasta sovnet på bussen etter en bløt bytur. Like lang vei til Kvadrat som til Stavanger sentrum.

Heldigvis hører Tananger til Sola kommune, men siden det var noen brunkremgutter med pannebånd som truet meg med å ta meg bakfra hvis jeg ikke inkluderte Tananger i denne artikkelen, så havnet den altså her - til deres irritasjon.

Sola

Sola markerer starten på bondelandet og her ligger Stavangers flyplass. Men denne er strengt regulert, og på grunn av terrorfrykt så må alle bli naketscannet i sikkerhetskontrollen. Flyplass i nærområdet er den absolutt største fordelen med Sola, ellers så har du alle bondegårdene og de store åkrene der alle nye barna i Stavanger gror. På jordbærtorget så får alle Norges polakker jobb. De få barna som bor på sola blir seksuelt misbrukt på Sola Ungdomsskole og får en vanskelig start i livet og mange trekker seg til et hjørne for å kutte seg selv. Kjente personer fra Sola er Bjarne Haakon Hansen og Flytrond.

Hundvåg

Hundvåg(Dogbay)) er trolig den fineste plassen i Stavanger. Hundvåg består av to deler. Lundesiden og Skeiesiden. Lundesiden er den bra siden med rolige å fine boforhold. På Skeiesiden ligger Terje Vigensvei også benevnt som blålysgaten eller Terje Vidars vei. Hundvåg er i likhet med Storhaug blitt et resultat av en svært dårlig integreringspolitikk.

Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!