Forskjell mellom versjoner av «Trygg Trafikk»

49 byte lagt til ,  8. feb. 2008 kl. 05:36
ingen redigeringsforklaring
== '''Trygg Trafikk==''' er en organisasjon som forkortes til TT.
er en organisasjon som forkortes til TT.
 
Organisasjonen TT består av medlemmer fra langtransport- og varebilorganisasjonene som i fellesskap arbeider for å endre akseltrykkbegrensningene i vårbløyta.
 
"«'''''T'''redve '''T'''onn per aksel"''» er nå et godt innarbeidet slagord som brukes titt og ofte når en diskuterer internt i næringen.
 
[[FrP]] støtter dette kravet på [[Stortinget]]. En tror at dette vil framskynde firefelts motorvei uten rundkjøringer fra Oslo til Tromsø innen OL 2011. Arbeidsminister [[Bjarne Håkon Hansen]] har meldt sitt departement kollektivt inn i organisasjonen ut fra den forståelse at høyere akseltrykk vil gi [[OL]] i 2011. Noe som igjen vil framvingeframtvinge arbeidsplasser.
FRP støtter dette kravet på Stortinget.
En tror at dette vil framskynde firefelts motorvei uten rundkjøringer fra Oslo til Tromsø innen OL 2011.
Arbeidsminister Bjarne Håkon Hansen har meldt sitt departement kollektivt inn i organisasjonen ut fra den forståelse at høyere akseltrykk vil gi OL i 2011. Noe som igjen vil framvinge arbeidsplasser.
 
Altså en '''"vinn vinn situasjon"''' for landet.
 
Ledamot i Østersunds Len vil stevne Hansen for uren innblanding i IOC sitt mandatsområde. "Typisk svensk sportsånd", uttaler arbeidsministeren til '''Ikkenytt''', og legger til med en pølse i hånden: "hei du Aksel".
 
[[Kategori:Foreninger og lag]]
Anonym bruker