Forskjell mellom versjoner av «Apple»

15 byte lagt til ,  6. feb. 2008 kl. 18:31
ingen redigeringsforklaring
Apple er et gammelt [[eple]] fra 70-tallet og logoen til fruktprodusenten Apple. Logoen er belagt med sølv for ikke å råtne. De har laget operativsystemet [[Mac]] som kommer av eplet McIntosh. Navnet ble også funnet opp for å få folk til å tenke på annet en [[McDonald's]]/Hamburgere når de hører ordet Mac. Siden [[eple]]t råtner, lager Apple nye versjoner hele tiden. De siste årene med kattenavn[[katt]]enavn for at folk skal glemme at det er epler og tro at det varer lengre. Apple-maskinenes [[mus]] fikk kun én musetast etter et uhell med en av kattene for noen år siden.
 
Andre produkter fra det sikkert råtne eplet (ingen vet, det som er under sølvet har ingen sett de siste 30 åra):
 
* iPod - Lite smykke (nesten usynlig) som til tider spiller musik (kommer an på humøret dens), men som først og fremst er ment som fjortispynt.
 
* iPhone - en noe større og dyrere iPod med ringefunksjon.
* QuickTime - Et program for lyd- og videospilling. Navnet ble funnet opp så quickt at de oppkalte produktet etter det og ikke etter treigheten. Planlagt navn var egentlig SlowMotion. Men, Apple glemte "i" foran. Krever et rødt eple med hull til video for å starte.
 
* QuickTime - Et program for lyd- og videospilling. Navnet ble funnet opp så quickt at de oppkalte produktet etter det og ikke
etter treigheten. Planlagt navn var egentlig SlowMotion. Men, Apple glemte "i" foran. Krever et rødt eple med hull til video for å starte.
 
* iTunes - Et program for lyd laget av Apple. Inkluderer en butikk for å kjøpe musikk. Krever et rødt eple med mange små hull til lyden for å starte.
 
* Lettelse - følelsen mange har etter å ha gått over fra Windows til Macintosh. Denne lettelsen utvikler seg dessverre til en sinnslidelse, og det er derfor markedsavdelingen til Apple (se under) kaller disse kundene for iZombies.
 
== Markedsstrategi ==
 
I og med at Apple baserer seg på å selge gårsdagens teknologi til morgendagens blodpris, må det en utspekulert markedsstrategi til for å kunne lure eventuelle kunder. Markedsstrategien til Apple er identisk med strategien til selskaper som Nike, [[McDonald's]], [[Coca-cola]] og [[Pepsi]]. Størstedelen av utgiften brukes på reklame og merkevarebygging, en svært liten andel brukes på utvikling og produksjon. Målet er å lure folk til å tro at Apple er noe helt annet enn det de er i tilegg til at det er virusfritt. Det er derfor en typisk applekunde i ramme alvor tror at han er trendy og teknologibevisst, denne livsløgnen blir selvsagt pinlig komisk for alle oss andre, men applekunden er for sløvet ned til å skjønne at alle andre (selv appleansatte) gapskratter av han, han er blitt det markedsavdelingen til Apple kaller for en iZombie. Apple suger også veldig hardt
 
Størstedelen av utgiften brukes på reklame og merkevarebygging, en svært liten andel brukes på utvikling og produksjon. Målet er å lure folk til å tro at Apple er noe helt annet enn det de er i tilegg til at det er virusfritt. Det er derfor en typisk applekunde i ramme alvor tror at han er trendy og teknologibevisst, denne livsløgnen blir selvsagt pinlig komisk for alle oss andre, men applekunden er for sløvet ned til å skjønne at alle andre (selv appleansatte) gapskratter av han, han er blitt det markedsavdelingen til Apple kaller for en iZombie. Apple suger også veldig hardt.
 
[[Kategori:Teknologi]]
Anonym bruker