Forskjell mellom versjoner av «3. verdenskrig»

3 byte lagt til ,  1. feb. 2008 kl. 17:13
ingen redigeringsforklaring
'''3. verdenskrig''' oppsto i 2015, da [[Norge]]s [[Snoop Dogg|presidentenpresident]] ble brutalt myrdet av terrorister. [[Amerika]] svarte med å erklære hele [[Arabia]] krig, Tony B. hadde tatt makten i [[England]] under et statskupp arrangert av [[George W. Bush|Bush]] selv. England eller U.S.B (The United States of Britannia) triumferte i 2025 ved å sprenge hele Arabia med en supersonisk kvanteringsfysikolaterende atommoderatordrevende bombe laget av [[MacGyver]] som var på størresle av en terning. Ingen norske revisorer eller eiendomsmeklere ble skadet under denne hendelsen.
 
== 2025-3000 ==
 
== Verden går under ==
[[U.S. of A|USA]] & B|USA]] utvikler enorme våpen med enorm ødeleggelse. I 2087 får U.S.B & A hjelp fra besøkende [[svensker|romvesener]] og er på tampen ved å utslette Moskva, men dette går i vasken fordi romvesenene dør av en mystisk sykdom. Teknologien blir stjålet av Russland som lykkes med å utslette hele U.S.A. Senere blir det spådd at jorda vil bli umulig å bo på, ettersom atomforurensingen er på maks. Menneskene evakuerer til rommet og søker en ny planet. dette fører til krig i de 43 romkoloniene på Kaprica Kuprakum og Sperma Dermis.
 
Men så dukket [[MacGyver]] opp og drepte alle med en tidsinstilt atomsprengstoffnyttigbombe laget av VG 03.03.2333 og litt hyssing så det var nok en gang fred i verden. I en liten stund..!
 
== Norge i 3. Verdenskrigverdenskrig ==
I 2015 var [[Norge]] blitt en supermakt med det største arsenalet av supersonisk kvanteringsfysikolaterende atommoderatordrevende bomber. [[MacGyver]] hadde en sentral rolle og ble i 2020 Norsk konge etter at [[Karl I. Hagen]] hadde drept Kongen i et forsøk på å fjerne alle innvandrere i [[Norge]]. [[MacGyver]] hadde i 2019 giftet seg med [[Jessica Alba]], så Norge fikk endelig en pen dronning.
Norge hadde lagd en allianse med en av supermaktene nemlig U.S.U. (United states of Uzbekistan)
De to slo seg sammen i krigen og sprengte Russland og U.S.B. Med Norges supersoniske kvanteringsfysikolaterende atommoderatordrevende bomber.
 
 
{{avsnitt}}
[[Kategori:Kriger]]
Anonym bruker