Forskjell mellom versjoner av «Telenor»

9 byte lagt til ,  11. nov. 2007 kl. 13:45
ingen redigeringsforklaring
'''Telenor''' er et ondt fiksjonelltfiksjonelt selskap, drevet inndirekte av [[samemafien]].
Må ikke forveksles med søster selskapetsøsterselskapet [[Telehor]] som styres av organisasjonen [[hennesH&M|Hennes & mauritzMauritz]].
 
== Grunnlegger ==
Telenor, også kalt sTjelenor, ble grunnlagt av vokalisten i [[abbaAbba]]. En gang de var på turne så fikk han veldig lyst til å snakke med sin bror, ([[Saddam Hussein]]), mens han var i [[England]]. Problemet var at Saddam var på ferie i [[Washington]] så han kunne ikke nå han på hjemmetelefon. Derfor ringte han til [[MacGyver]] og fikk han til å lage en mobiltelefon. Dette gjorde [[MacGyver]] med glede ved hjelp av litt teip, en halvtom dorull, og et grishjertegrisehjerte. Men abba vokalisten syntes det var for lett at man bare skulle kunne ringe hverandre så enhkelt. Derfor fant han opp Telenor for å gjøre alt mye mer komplisert! Nå måtte man hele tiden ringe til telenor hver gang det var noe galt med linja (ca 3 ganger om dagen). dette er en funskjon vokalisten er veldig stolt over, og som alle telenor kunder får på frivillig tvang.
 
Telenor, også kalt sTjelenor ble grunnlagt av vokalisten i [[abba]]. En gang de var på turne så fikk han veldig lyst til å snakke med sin bror ([[Saddam Hussein]]) mens han var i [[England]]. Problemet var at Saddam var på ferie i [[Washington]] så han kunne ikke nå han på hjemmetelefon. Derfor ringte han til [[MacGyver]] og fikk han til å lage en mobiltelefon. Dette gjorde [[MacGyver]] med glede ved hjelp av litt teip, en halvtom dorull, og et grishjerte. Men abba vokalisten syntes det var for lett at man bare skulle kunne ringe hverandre så enhkelt. Derfor fant han opp Telenor for å gjøre alt mye mer komplisert! Nå måtte man hele tiden ringe til telenor hver gang det var noe galt med linja (ca 3 ganger om dagen). dette er en funskjon vokalisten er veldig stolt over, og som alle telenor kunder får på frivillig tvang.
 
== Markedsføring og strategi ==
rollback
1 903

redigeringer