Forskjell mellom versjoner av «Litium»

801 byte lagt til ,  23 februar
gjenoppretter uvandalisert versjon
(Det var masse feil og eg fiksa dei)
Tagger: Mobilredigering Mobilwebredigering
(gjenoppretter uvandalisert versjon)
 
'''Litium''' er et metall som finnes i [[høne]]r.
{{stubb|ingress}}tiss i rompe
 
 
litium er det man bruker for å bli gay med isak
Og å sleike den hårete fitten til Isak
 
== Opprinnelse ==
Litium oppfunnet i år [[23]] e.kr da [[Bob Ross]], [[Hitler]], og [[Stalin]] lagde det første bålet noensinne. De grillet rett ved siden av et hønsetre, og da begynte hele skogen å brenne. Til slutt eksploderte bålet, og da kom det en svær klump smeltet litium ut. For å grave etter litium, trenger du: en [[øks]], to kvister, og en måte å tilkalle [[Satan]] på. Først hogger du ned et tre og lager hønsereir av det så hønsa går rett inn i reiret, så tilkaller du Satan og kaster kvistene på han. Da vil han automatisk skjønne at du er på [[jakt]] etter litium, og dreper hønsa.
 
== Bruk ==
Litium er det du bruker på å få orgasme på Isak sin gayporn
Litium brukes hos tannlegen, med andre ord: [[satan]] og til å ha inni [[atombombe]]ne. Når det spises, blir hjernen din ødelagt, og du begynner å se mange regnbuer. Derfor finner du masse av det i [[Coca-Cola]]. Det har vært mange konspirasjoner om at det ikke var [[kokain]] i den originale Coca-Cola, men i stedet Litium. Mange mener at dette kun varte i rundt to måneder, fordi utrolig mange folk klagde på alle de psykedeliske opplevelsene de hadde.
[[Fil:Ingen Kokain Her.png|miniatyr|Mange har teorier om at Coca-Cola ikke opprinnelig inneholdt kokain.]]
 
Det er også brukt til å bygge hus. Det er drivstoff for gravemaskinene, og det ble gjort et gjennombrudd i byggindustrien i ca 1202, da den første litiumdrevne [[gravemaskin]]en først ble vist fram til steinalderfolket. [[Steve Jobs]] hadde frska i flere hundre år, og fikk endelig til den perfekte blandingen av olje og litium.
 
{{stubb|avsnitt}}
 
{{grønske}}
{{periodesystemet}}
4 382

redigeringer