Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Potet

174 byte fjernet, 20. sep. 2019 kl. 12:39
m
Tilbakestilte endringer av 195.204.16.166 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Hypera
Poteten tilhører arten belgfrukter. Alle andre frukter liker den og mennesker liker å mose den til [[potetmos]], som er en blanding av potet og mos. Poteten er selveste ikonet for brennevin og elektrisitet, og er verdenskjent for sin allsidighet i matverdenen. Man lager potet av råtten fisk, pannekaker, grandiosa og tastatur. Noen typer potet blir lagd med boller fra Circle K istede for grandiosa. Oppfinneren av poteten heter så mye som Skjarlåtte Bake.
== Poteter kan skifte verdenen vi lever på i samunnet, i dag og i framtiden ==
Potetene har vært undertrykt i vårt samfunn i århundrer, og det er en lang vei fram til potetene får de rettighetene de fortjener. Selv om det har sett lyst ut lenge har lykken endelig begynt å snu. Poteter er nå stadig mer akseptert, og potetforkjemperne som har kjempet i motbakke i årevis, ser nå et lys i tunellen. Den Ghanesiske regjering har som første land i verden vedtatt omfattende lovendringer for poteter. De trenger ikke lenger å dekke seg til, og en fri potet skal bare bli spist dersom han selv ønsker det. Det er dessverre svært mange poteter som er født suicidale, og man har mistet svært mange fremragende poteter på denne måten. En talsmann for potetene sa dette etter de ghanesiske lovendringene: "Vi er svært glade for dette. Dette er et viktig skritt på en lang vei mot likestilling. Vi håper at poteter verden over ser på dette med like stor entusiasme som oss. Dette omhandler tusenvis av liv, og dette kommer forhåpentligvis til å sette i gang en kjedereaksjon. Og når vi har dere der vi vil, skal vi overta verden."
oppfinneren av poteter har briller, brunt hår, blåe sokker og grå jakke.Potetene verden har vært i århundre, og nå er de blitt til mora di sksksskskssksks.Neida kødda men poteter kommer fra skolen, men nei da de brente opp i helvette sksks
== Andre bruksområder ==
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 326
redigeringer