Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Brukerdiskusjon:Lemenlemenlemen

1 364 byte lagt til, 23. aug. 2019 kl. 16:50
ingen redigeringsforklaring
Hei! Jeg ville bare takke deg for at du kommer med konstruktive bidrag og fjerner barnslig innhold. -[[Bruker:Hypera|Hypera]] ([[Brukerdiskusjon:Hypera|diskusjon]]) 29. mai 2019 kl. 14:57 (UTC)
 
== Patruljering ==
Angående …
{{Utsagn|Av og til føles det som at Ikkepedia er skrevet av en haug 5. klassinger som akkurat har begynt å lært seg alle de upassende begrepene her i verden og som synes det er morsomt.|Lemenlemenlemen i redigeringssammendrag}}
 
Her har du naturligvis helt rett, og du skal ha takk for å hjelpe til å rydde opp! Redusert bemanning fra omkring 2011 til 2017 gjorde at [[Bruker:Rody45]] i lang tid var eneste tilstedeværende barnevakt, og forståelig nok kunne det i blant flyte over. Etter en liten tredagerspause i «høysesong» (skolehverdag) kan det være flere hundre endringer å se over, så mye har dessverre fått glippe. Vi er flere til å patruljere endringer nå, og dersom du ønsker, kan du få patruljeringsrettigheter du også. Det vil i så fall gi deg tre ekstra funksjoner og fordeler:
 
# Muligheten til å merke et bidrag som patruljert.
# Muligheten til kjapt å tilbakestille vandalisme med ett enkelt klikk.
# Dine egne bidrag blir automatisk merka som patruljert.
 
Dersom du takker ja, må du ikke tenke på det som en plikt som ''må'' gjøres minst så-og-så ofte eller at arbeidet skal fordeles likt osv. Alle gjør det de kan, og det holder stort sett. Rettigheten gis til konstruktive brukere som det ikke lenger anses nødvendig å «gjete». {{Bruker:9E2/sign}} 23. aug. 2019 kl. 16:50 (UTC)
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 326
redigeringer