Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Særskriving

40 byte lagt til, 21. feb. 2018 kl. 21:43
ingen redigeringsforklaring
'''Særskriving''', eller sær skriving som det egentlig skal skrives, er den nye grammatiske reformen i [[norsk|Norge]].
Prinsippet med sær skriving er å skille alle sammen satte ord, slik at hoved betydningen forsvinner. Denne reformen bidrar til å be rike ulike språk, særlig norsk, til en ny grammatisk periode. Språket skal ikke lengre være lett fattelig, men en skal undres over setningens inn hold. Du skal ikke lengre forstå at det er forskjell på en ''[[Spynorsk|ny norsk]]'' butikk i [[Thailand|Thai land]], og en ny norsk butikk på [[Holmlia|Holm lia]]. Du skal også vite at is biter når kameraten din Smult ringer, særlig når du ønsker å fiske pinner til middagen. Mens andre (merk at enkelte ønsker å steke panne til middagi stedet).
Det er også observert nye skilt med;:*pent Pent brukt dame klær og sko*klær Klær til salgs Hoved grunnen til denne særegne reformen er å tilpasse det norske språket til invasjonen av [[engelsk]] og arabisk skriftlære som ikke inneholder sammen satte ord. Dette er et resultat av inter nasjonalisering.
Hoved grunnen til denne særegne reformen er å til passe det norske språket til invasjonen av [[engelsk]] og arabisk skrift lære som ikke inne holder sammen satte ord. Dette er et resultat av inter nasjonalisering.
[[Kategori:Språk]]
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 326
redigeringer