Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Den franske revolusjonen

755 byte fjernet, 23. okt. 2017 kl. 11:41
ingen redigeringsforklaring
== Historien om Pierre ==
Når det ble klart at Pierre hadde sveket det franske folk ble han lyst i bann fra samtlige [[kebab]]-sjapper i landet, noe som gjorde ham så sint at han spiddet kongen med en agurk. En veeeldig skarp [[agurk]]. Noe som førte til at folket ble kjempe glade, og inførte ett kommunistisk diktatur med Pierre i spissen. Senere ble Pierre kjepp-jaget fra frankrike av uvisste grunner. Da søkte han tilflukt i Norge, hvor han endret navn til Per og startet kommunist-avisen '''"Ich Liebe Meine Führer"'''. Denne avisen solgte ikke så godt, og det hele endte med at Per jobbet i en pølsebod i Sørensand til han døde i [[1974]].
urt]] reklame er grunnen til den franske revolusjonen at folket ikke fikk de rette oppskriftene på yougurt. De var sånn: "FUUU" og angrep.
== Tilbake til Revolusjonen ==Hmm, la meg nå se... Jaha. Det var nok om Per, så nå beveger vi oss tilbake til det som skjedde videre i Frankrike. Året er [[1939]] og Per er akkurat blitt sendt ut av landet. Etter forsøket med kommunisme var Franskmennene klare for å prøve noe nytt. Noe annerledes. Dermed valgte de dummeLegenden sier at en stakkar bonde ved navn Torkil en gang plystret på Marie Antoinette, dumme franskmennene å forsøke demokrati. Et fantastisk dårlig valg. Hvordan i alle dager skulle ett land som kun hadde øyne for mat og mote klare å få noen form for "normal" politikk han ble dømt til å fungere? Det samme mente vel tyskerne, for 50 år i [[1940]] invaderte de frankrike og innsatte en tysk diktator. Dette fungerte meget bra, men noen år senere klarte de dessverre å innføre demokrati gjennom en ulovelig Grandiosa reklame. Den nye statsministeren het [[Jousse Jalapeño]] og det finnes per idag ingen bilder av ansiktet hans. I følge en [[yougurt]] reklame er grunnen til den franske revolusjonen at folket ikke fikk de rette oppskriftene på yougurt. De var sånn: "FUUU" og angrepfengsel.
Anonym bruker