Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Den franske revolusjonen

53 byte lagt til, 7. feb. 2016 kl. 11:21
ingen redigeringsforklaring
{{Grønske}}
'''Den franske revolusjonen''' strakk seg fra [[1936 ]] til [[1945]], og handlet mest om en ny type [[isbiter ]] som Ludvig den fjortende gjerne ville få ut på markedet. Dette ville ikke folket finne seg i, så de sendte en liten gruppe opprørere til kongen for å si ham ett alvorsord. Det gikk ganske dårlig ettersom Ludvig & Co. bare bestakk lederen, som forresten het Pierre, med en liten bit [[ost]]. Og en hel del [[vin]].
== Historien om Pierre ==
Når det ble klart at Pierre hadde sveket det franske folk ble han lyst i bann fra samtlige [[kebab]]-sjapper i landet, noe som gjorde ham så sint at han spiddet kongen med en agurk. En veeeldig skarp [[agurk]]. Noe som førte til at folket ble kjempe glade, og inførte ett kommunistisk diktatur med Pierre i spissen. Senere ble Pierre kjepp-jaget fra frankrike av uvisste grunner. Da søkte han tilflukt i Norge, hvor han endret navn til Per og startet kommunist-avisen '''"Ich Liebe Meine Führer"'''. Denne avisen solgte ikke så godt, og det hele endte med at Per jobbet i en pølsebod i Sørensand til han døde i [[1974]].
== Tilbake til Revolusjonen ==
Hmm, la meg nå se... Jaha. Det var nok om Per, så nå beveger vi oss tilbake til det som skjedde videre i Frankrike. Året er [[1939 ]] og Per er akkurat blitt sendt ut av landet. Etter forsøket med kommunisme var Franskmennene klare for å prøve noe nytt. Noe annerledes. Dermed valgte de dumme, dumme franskmennene å forsøke demokrati. Et fantastisk dårlig valg. Hvordan i alle dager skulle ett land som kun hadde øyne for mat og mote klare å få noen form for "normal" politikk til å fungere? Det samme mente vel tyskerne, for i [[1940 ]] invaderte de frankrike og innsatte en tysk diktator. Dette fungerte meget bra, men noen år senere klarte de dessverre å innføre demokrati gjennom en ulovelig Grandiosa reklame. Den nye statsministeren het [[Jousse Jalapeño ]] og det finnes per idag ingen bilder av ansiktet hans.
I følge en [[yougurt ]] reklame er grunnen til den franske revulosjonen revolusjonen at folket ikke fikk de rette oppskriftene på yougurt. De var sånn: "FUUU" og anngrepangrep.
[[Bilde:jousse.JPG|thumb|Et bilde av den første franske statsministeren, Jousse Jalapeño. Lett gjennkjennelig med Franskloff-formet-som-en-sko merket rundt armen]]
{{Frankrike}}
3 463
redigeringer