Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Harald Hårfagre

77 byte lagt til, 2. sep. 2015 kl. 17:50
ingen redigeringsforklaring
::''Lette du etter [[Harald Hårfarge]], stylisten? Ikke det, nei?''
'''Harald Hårfagre''' var sønn av Halvtann Svarte og Helsprø Grønne[[Grønn]]e. Han ble født i år 830s[[83]]0s. Han er kjent for å ha samlet [[Norge ]] til et land. Før Harald hadde Norge vært mange land, blant annet [[Russland]], [[England ]] og [[Hadeland]]. Men Harald samlet sammen disse som ble til Norge.
[[Fil:Meget_hårfager.jpg|thumb|Harald før besøket hos frisøren Håkon Hårføner.]]
[[Fil:Nyklipt.jpg|thumb|Håkon Hårføner har gjort underverker med Harald.]]
Harald hadde på den tiden voldsomt lyst på ei dame som het [[Gyda Storkravsdottir]], og hun ville ikke ha en mann som var konge over halve [[Europa]]. Derfor lovte hun Harald at hun skulle bli hans hvis han samlet sammen landet slik at det ble ett land hun kunne være [[dronning ]] i. Harald lovte å gjøre som hun sa, og nektet å klippe håret før jobben var gjort.
Harald dro derfor ut på landsjaktlands[[jakt]]. Han plukket opp det ene landet etter det andre og dumpet dem fra [[Nordpolen ]] og nedover i ei stripe. Håret hans vokste og vokste. Etter noen år på denne måten hadde han hår til nedpå leggen og et langstrakt land som han kalte Norge. Da han endelig var ferdig med landsjakta kunne han igjen oppsøke Gyda. Hun hadde i mellomtiden hatt seg med både den ene og andre, og hun hadde fått to barn med Haralds [[Harald]]s bror, [[Olav den Heldige]]. Men Harald lot seg ikke stoppe av det. Han gikk til frisøren og fikk kuttet både håret og skjegget, og da ble han så [[vakker ]] at han fikk tilnavnet Harald Hårfagre. Men det varte ikke lenge fordi, da en dame da igjen så ballene hans gjennom et vindu da han skulle kle på seg fikk han tilnavnet Harald Hårballe. Det var en [[hakkespett ]] som trodde at [[penisen ]] hans var et tre, og den begynte å hakke og dra ballene hans ut av vinduet. Noe som var litt av opprinnelsen til sangen "My Balls" av "Your Favorite Martian".Gyda Storkravsdottir ble da Haralds hustru og de fikk to barn før Harald døde i Slaget ved Kjøkkenbenken [[Kjøkken]]benken i år [[860 ]] e.kr. Der han fem år senere våknet til live igjen og prøvde å gjøre [[kål ]] på verden. Han misslyktes her like godt som i Slaget ved Kjøkkenbenken. Han har (trolig) ikke kommet tilbake til live igjen etter dette.
Anonym bruker