Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Smårips

Ingen endring i størrelse, 17. okt. 2013 kl. 08:58
HISTORIE
Ordet "Smårips" kom til veden verden fra Bergen rundt år 40 etter [[Tom Allan]]' fødsel, og slo fort ann rundt om i verden, spesielt i USA der det nå bare heter "ripped", som referer til tilstanden småripsene vil være i etter et sammenstøt med de gamle "Bærplukker'ne". Ordet er fortsatt størst utbredt i Bergen, der det i nyere tid har fått en litt mer komisk betydning. F.eks.:
''HaR du væRt åg plukkæt småRips nå da, Mann. æRR æRR æRR, æRR''
Tro det eller ei, så har "smårips" en betydning lang dypere og mer filosofisk enn at smittebærerene er er under lavalderen. Ordet oppstod da Oldefaren til Tom Allan (da boende i Bergen) mottok Spørsmålet/oppfordringen; "Tell me wich coin". Da 12-åringen ikke hadde ytviklen en såkalt "mynt" ennå, kalte Oldefaren til Tom Allan de for smårips.
I år 20 etter Tom Allan' fødsel brøt den første "lyng-krigen" ut, mellom "Smårips", og de villanske "Bøllefrøene". De sloss i lyng, mark, skog, bygder, daler, og besinsasjoner der de fikk kjøpe "Burn" og "Red Bull" selv om de var under "aldersgrensen", og om lyng, mark, skog, bygder, daler, og besinsasjoner der de fikk kjøpe "Burn" og "Red Bull" selv om de var under "aldersgrensen". Men da de tilslutt innså at de var på bærtur, så ga de seg. "Småripsene" retrerte til [[Rånere]], der de fikk gratis bilturer, losji, og "meat-sandwitches", mens "Bøllefrøene" begynte i stedet å yppe mot de litt eldre, for og vise at de kan gjøre som de vil, og dermed ta over verden... hvis de vil (dette kalles i dyreriket "dominanseinstinktinnslagmedrisvedsidenav). I mens konspirasjonsteorier mener det bare er et "cover-up", fordi bøllefrøene ble infisert med jentelus.
 
== MODERNE BRUK AV ORDET ==
3
redigeringer