Forskjell mellom versjoner av «AF1»

953 byte fjernet ,  24. mar. 2012 kl. 20:22
'''Lisa:''' Den eneste balettdanseren som ikke ble spist av AF1. Hun stalket dem i begynnelsen og var sykt wannabe Mira. Da hun først møtte Nabil og knullet ham bak en busk, ble hun medlem i AF1. Lisa danser en blanding av afrodans og strippedans, noe Nabil liker veldig godt. Lisa er den eneste i gjengen som spiser kuøyne.
 
Denne siden er kødd, ikke les den.
== Andre drittunger ==
'''Mathias:''' Forvirret rockegitarist med langt hår. Minner om [[Hannah Montana]] ved første øyekast. Er dødsforelsket i Mira, men tør desverre ikke nærme seg henne i frykt for å bli spist.
 
'''Kamilla:''' Forvirret rockebassist. Er Mathias' onde søster som lærte å spille bass på en halvtime. Spiser sånne som Mira til frokost og takler derfor ikke brorens forelskelse.
 
'''Tommy:''' Forvirret rocketrommis. Liker å rydde opp i problemer og er hemmelig kåt på Kamilla. Ingen vet hvem Tommy egentlig er.
 
'''Kim:''' Mira's kåte elsker. Han er dum som et brød og mener han er kulere enn Tariq.
 
'''Kjell:''' Også kalt "Chell" av de med talefeil. En pedofil barnearbeider som egentlig har rømt fra fengsel. Prøvde å lokke med seg Tariq ute i skogen en gang men feilet da Tariq desverre løp vekk.
 
'''Osama Binladen''' Også kalt " Binlosma" Han liker og kjefte på Tariq fordig han blir kristen. Osama liker ikke Pølse men sin egen liker han.
 
== Kjente sitater fra AF1 ==
Anonym bruker