Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Særskriving

10 byte fjernet, 14. mai 2011 kl. 21:39
Har gitt artikkelen en gramatisk meningsform, for guds skyld ikke rediger den mer, det er KUN sammensatte ord som skal deles, IKKE "bu tikk". Mister hele poenget da. Køkk
'''Særskriving''', eller sær skriving som det egentlig skal skrives, er den nye grammatiske reformen i [[norsk|Norge]].
Prinsippet med sær skriving er å skille alle sammen satte ord, slik at hoved betydningen forsvinner. Denne re formen reformen bidrar til å be rike ulike språk, særlig norsk, til en ny grammatisk periode. Språket skal ikke lengre være lett fattelig, men en skal undres over setningens inn hold. Du skal ikke lengre forstå at det er forskjell på en ''[[Spynorsk|ny norsk]]'' bu tikk butikk i [[Thailand|Thai land]], og en ny norsk butikk på [[Holmlia]]. Du skal også vite at is biter når kam eraten kameraten din Smult ringer, særlig når du ønsker å fi ske pin ner fiske pinner til mid dagenmiddagen. Mens andre øn sker å steke panne til mid dagmiddag.
Det er også observert nye skilt med;
*klær til salgs
Hoved grunnen til denne sær egne reformen er å til passe det norske språ ket språket til in vasjonen invasjonen av [[engelsk]] og arabisk skrift lære skriftlære som ikke inneholder sammen satte ord. Dette er et resultat av inter nasjonalisering.
[[Kategori:Språk]]
19
redigeringer