Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Særskriving

32 byte lagt til, 11. mar. 2011 kl. 22:44
ingen redigeringsforklaring
'''Særskriving''', eller sær skriving som det egentlig skal skrives, er den nye grammatiske reformen i [[norsk|Norge]].  Prinsippet med sær skriving er å skille alle sammen satte ord, slik at hoved betydningen forsvinner. Denne reformen re formen bidrar til å be rike ulike språk, særlig norsk, til en ny grammatisk periode. Språket skal ikke lengre være lett fattelig, men en skal undres over setningens innholdinn hold. Du skal ikke lengre forstå at det er forskjell på en ''nynorsk[[Spynorsk|ny norsk]]'' butikk bu tikk i [[Thailand|Thai land]], og en ny norsk butikk på Homlia[[Holmlia]]. Du skal også vite at is biter når kameraten kam eraten din Smult ringer, særlig når du ønsker å fiske pinner fi ske pin ner til middagenmid dagen. Mens andre ønsker øn sker å steke panne til middagmid dag.
Det er også observert nye skilt med;
*pent brukt dame *klær til salgs, Hoved grunnen til denne sær egne reformen er å til passe det norske språ ket til in vasjonen av [[engelsk]] og arabisk skrift lære som ikke inneholder sammen satte ord. Dette er et resultat av inter nasjonalisering.
Hoved grunnen til denne sær egne reformen er å til passe det norske språket til invasjonen av engelsk og arabisk skrift lære som ikke inneholder sammen satte ord. Dette er et resultat av inter nasjonalisering.
{{stubb}}[[Kategori:Språk]]
7 385
redigeringer