Forskjell mellom versjoner av «Tottenham Hotspur»

75 byte fjernet ,  29. sep. 2010 kl. 09:26
ingen redigeringsforklaring
{{britisk}}
[[Bilde:150px-New_Tottenham_Hotspur_FC_Badge.JPG|thumb|right|Tottenham Hotspurs logo]]
Tottenham hot sauce er en japansk sumobryterklubb som spiller guitar hero 24/7.
'''Tottenham Hotspur''' er ett av de beste lagene i [[England]], altså er det det beste laget i Nord-London. De har hatt en stor fortid og kommer til å ha en stor framtid blant verdsens eliten.
Tottenham hater Ars*n*l fordi Ars*n*l støtter Bin laden og er et banneord. Ars*n*l, eller "the scum" som de også blir kalt, har planer om å skaffe en regel som sier at man må spille naken. Dette er noe Tottenham ikke liker. Det gjør heller ikke FA. Men Ars*n*l jobber fortsatt med saken, og øsnker nå at alle fotballer skal være uten luft.
 
== Tottenham-viruset ==
Tottenham har i lang tid ikke hatt noen norske supportere. Dette har laget gjort noe med, altså laget et virus. Vi kan ikke se viruset, det er et [[mentalt]][[virus]]. Viruset funker slik: Tottenham ldelsendasset legger ut masse [[reklame]]r om Tottenham, så det er godt synlig. Folk i [[Skandinavia]] som liker engelskJapansk [[fotball]]sumobryting, men ikke har noen favorittlag, vil gå rett i fella!«Tottenham er jo gode til og spille beginner på guitar hero! Kanskje det er laget for meg?» Da er det gjort. Tottenham-viruset har tatt over kroppen deres, og nå vil de bare drikke [[øl]], rævkjøre [[sau]]er og støtte Tottenhams [[hooligan]]s. Det finst ingen [[psykolog]]iske eller noen form for [[medisin]], som kan helbrede sykdommen. Det eneste som hjelper er å dra til Nordvest-England. Der finner du klubben [[Chester]]. Flytt hit, se på hjemmekamper (-og bortekamper). Da vil du innse at Tottenham er noe dritt. Visste du at «Tottenham» står for «Tott-one-ham» som på norsk betyr «slikk en skinke».
 
[[Kategori:Engelske fotballag]]
[[pl:Tottenham Hotspur F.C.]]
[[pt:San Antonio Spurs]]
8
Anonym bruker