Forskjell mellom versjoner av «Forum:Tilbud om leie av server»

ingen redigeringsforklaring
:Men jeg lurer på hva Sander tjener på dette. Erfaring har vist at folk sjeldent gjør noe gratis. -{{Bruker:Paddekaka/sig}} 14. jun 2010 kl. 09:01 (UTC)
::Vel det er et godt spørsmål. Likevel er det kunnskapen hans om MediaWiki jeg setter størst spørsmålstegn ved. Han må ha god kjennskap til programvaren for at vi skal kunne bruke han. Han må kunne rette opp i feil som oppstår i MediaWiki og ikke minst må han kunne utføre handlinger på wikien direkte fra serveren. Handlinger som verken administratoser eller byråkrater kan gjøre fra de tusen hjem. Har forøvrig også kontaktet Trubben over mail så får vi håpe han finner den. Fordi dette er opplagt en sak Trubben må engasjere seg i. --{{Bruker:Howie/Sig}} 14. jun 2010 kl. 10:40 (UTC)
 
Heisann sveisann alle sammen. Jeg har ikke involvert meg i Ikkepedia så mye i det siste, så jeg vil ikke påberope meg stor kunnskap om hva som har skjedd her i sommer. Jeg tror nok det er Carlb som må kontaktes om eventuell flytting av server. ''Jeg synes dette var et veldig hyggelig tilbud''! Så vidt jeg kan huske var databasen vår med artikler omtrent 70 MB sist jeg lastet den ned, men da hadde vi kanskje 1200 artikler og mye færre bilder. Når jeg tenker meg om, ligger sikkert bildene på en felles Mediawiki commons-server, og at Mediawiki-softwaren og artiklene var 70MB, og at bildene kommer i tillegg. --{{Bruker:Trubadurix/sig}} 9. aug 2010 kl. 14:50 (UTC)
rollback
6 877

redigeringer