Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Penger

75 byte lagt til, 12. jul. 2010 kl. 10:23
ingen redigeringsforklaring
'''Penger''' kommer fra det kinesiske ordet «Pàng èr» (胖儿), igjen fra fransk «pincer», som har si rot i det latinske ordet «punctiare». Opphavlig har dette igjen utvikla seg fra det urindoeuropeiske ordet «''*peuk-''», som noen sikkert klarer å spore enda lenger tilbake, men som ingen gidder uten å få, nettopp, penger. Penger er noe de fleste sløser med og [[ikke]] veit helt hva er. Gå tilbake til de gamle dagene med [[havregraut]], og tenk på hva penger er. Si høyt for deg selv: «Jeg har [[ikke]] penger».
 
først var penger laget av tre. Etter noen år begynte de med metall.
Men penger er bra, penger er noe du bruker på spill og moro og sløse penger er og kjøpe skole ting for det er dumt. Å være smart er og kjøpe twintip med fars penger
Penger er for øvrig ondskapens frø, samme stoff som [[djevelen]]s avføring. Hvis man planter et ondskapens frø, vil et ondskapens tre vokse opp. Ingen har kunnet bevise dette, ettersom det tar meget lang tid. Ondskapen opererer med helt andre tidsbegreper enn [[mennesker]]. det er sagt at man med penger kan kjøpe kjærlighet, dette er for så vidt riktig om man bare ser på mennesker som [[Hugh Hefner]] og [[Michael Jackson]].
 
 
{{stubb}}
{{nyttig}}
j
[[Kategori:Nyttige gjenstander]]
Anonym bruker