Forskjell mellom versjoner av «Hasj»

185 byte lagt til ,  9. des. 2009 kl. 21:27
ingen redigeringsforklaring
m (Tilbakestilte endring av 62.128.245.177 (diskusjon) til siste versjon av 95.34.135.230)
I didn't smoke nuttin', fo shizzle!
 
Hasj er et såkalt B25 narkotikum. Det vil si at all omgang (bruk, produksjon, formidling etc.) er regulert i henhold til protokoll B25, som igjen er regulert av NS6231 (ISO-C4662)
Hasj blei oppfunnet av [[Macgyver]] i 122, Da han fekk et frø av Snåsamannen. Dette La han oppi en glass vase han laget av gaffa-teip og deler av sjegget til Mulla krekar. Sjegget til mulla krekar er i ettertid kjent for og vere laget av svert potent hasj. Herfra kommer også ordet svarting som blir brukt til og beskrive en svart og go hasj. Hasj kan røykest i selvrullede siggaretter, piper, bøtte og vannpipe. viss du røyker hasj i vannpipe får du bongvann. Dette er et svert ettertraktet stoff som brukes i parfymer og deodoranter. Dette er storindustri me kjente produseringsfabrikker slik som Stortinget, Ringnes bryggeri, Skaugum Kongsgård, Sauda smelteverk og Nidarosdommen. Her sitter folk og røyker dagen lang før vannet blir tappet på flasker. Folk som jobber me dette er som regel, Arbeidsledige, Hippier, Narkiser eller problembarn. Hasj kan også intas i sprøyte. den såkalla hasjsprøyta er kun for tunge missbrukere slik som, Bellona Hauge, Kjell Magne Bondevik, Onkel reisende Mac (fra fraggelberget), Jan Thomas og Pål Bang Hansen.
 
 
 
 
Hasj bleible oppfunnet av [[Macgyver]] i 1221922, Da han fekkfikk et frø av Snåsamannen. Dette La han oppi en glass vase han laget av gaffa-teip og deler av sjegget til Mulla krekar. Sjegget til mulla krekar er i ettertid kjent for og vere laget av svert potent hasj. Herfra kommer også ordet svarting som blir brukt til og beskrive en svart og go hasj. Hasj kan røykest i selvrullede siggaretter, piper, bøtte og vannpipe. viss du røyker hasj i vannpipe får du bongvann. Dette er et svert ettertraktet stoff som brukes i parfymer og deodoranter. Dette er storindustri me kjente produseringsfabrikker slik som Stortinget, Ringnes bryggeri, Skaugum Kongsgård, Sauda smelteverk og Nidarosdommen. Her sitter folk og røyker dagen lang før vannet blir tappet på flasker. Folk som jobber me dette er som regel, Arbeidsledige, Hippier, Narkiser eller problembarn. Hasj kan også intas i sprøyte. den såkalla hasjsprøyta er kun for tunge missbrukere slik som, Bellona Hauge, Kjell Magne Bondevik, Onkel reisende Mac (fra fraggelberget), Jan Thomas og Pål Bang Hansen.
 
Hasj er ellers mye brukt i kaker fra Baker Thoen, Baker hansen og i bokbind fra Nille. Her gjerne blandet med [[ecstasy]].
3

redigeringer