Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

F-16

6 byte fjernet, 11. okt. 2009 kl. 11:42
ingen redigeringsforklaring
== Utviklingen ==
Det skulle vise seg tidlig i prosjektets utvikling at dette var en krevende, så vel som et dyrt prosjekt å påta seg. Etter at man hadde forsøkt med alt fra dampkraft, atom og strikk-teknologi hadde man ikke klart å utrette annet en tusentalls tonn med skrapmetal som lå å slang langs de svenske veier. Noen lettet fra bakken og ble senere funnet andre plasser rundt i verden. Et F-16 ble funnet på månen av [[Neil Armstrong]] under den prestisjefyllt prestisjefyllte månelandingen med [[Apollo 11]], 29 Juli 1969.
Nå satte regjeringen ned foten og bestemt seg for å droppe prosjektet da man ikke ville bruke mer penger på prosjektet grunnet mangelen på realistiske fremskritt. Alt så mørkt ut for prosjektet, prosjektlederen selv sluttet i jobben og begynte som klovn på et sirkus i protest. Det var nå når alt så som svartest ut at selveste negerkungen [[Pappa'n til Pippi]] hadde bestemt seg for å donere en Kapsekk med gulldpengar. Negerkungen hadde sett seg lei av datteren [[pippi]] sløste bort alt på godteri, medisiner og [[porno]]. Han hadde derfor tatt affære og tatt fra datteren kapitalen, hesten ble donert til nærmeste slakteri. Negerkongens eneste krav var at hans gode venn [[Macgyver]] skulle lede utviklingen.
[[Bilde:mobile_f16.jpg|thumb|Den lille F-16H (home edition) ble fort en suksess og verden elsket den, endelig kunne man få sin egen stilige gresklipper i hagen. Her med utviklerteamet poserende bak. Macgyver kunne desverre ikke stille i dag, han måtte hjelpe faren til emil med å få opp en dass som vistnok hadde låst seg (ref: Emil-episoden hvor de hadde "kallas" hjemmegått i vranglås under et av deres elskede jordklubbkalas.]]
== Utstyr, montasje og komponenter ==
127
redigeringer