Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Den franske revolusjonen

37 byte fjernet, 4. okt. 2009 kl. 08:41
m
ingen redigeringsforklaring
{{Grønske}}
'''Den franske revolusjonen ''' strakk seg fra 1936 til 1945, og handlet mest om en ny type isbiter som Ludvig den fjortende gjerne ville få ut på markedet. Dette ville ikke folket finne seg i, så de sendte en liten gruppe opprørere til kongen for å si ham ett alvorsord. Det gikk ganske dårlig ettersom Ludvig & Co. bare bestakk lederen, som forresten het Pierre, med en liten bit ost. Og en hel del vin.
== Historien om Pierre ==
Når det ble klart at Pierre hadde sveket det franske folk ble han lyst i bann fra samtlige kebab-sjapper i landet, noe som gjorde ham så sint at han spiddet kongen med en agurk. En veeeldig skarp agurk. Noe som førte til at folket ble kjempe glade, og inførte ett kommunistisk diktatur med Pierre i spissen. Senere ble Pierre kjepp-jaget fra frankrike av uvisste grunner. Da søkte han tilflukt i Norge, hvor han endret navn til Per og startet kommunist-avisen "Ich Liebe Meine Führer". Denne avisen solgte ikke så godt, og det hele endte med at Per jobbet i en pølsebod i Sørensand til han døde i 1974. Den franske revolusjonen er KJEDELIG!!!!
== Tilbake til Revolusjonen ==
Hmm, la meg nå se... Jaha. Det var nok om Per, så nå beveger vi oss tilbake til det som skjedde videre i Frankrike. Året er 1939 og Per er akkuratt akkurat blitt sendt ut av landet. Etter forsøket med kommunisme var Franskmennene klare for å prøve noe nytt. Noe annerledes. Dermed valgte de dumme, dumme franskmennene å forsøke demokrati. Et fantastisk dårlig valg. Hvordan i alle dager skulle ett land som kun hadde øyne for mat og mote klare å få noen form for "normal" politikk til å fungere? Det samme mente vel tyskerne, for i 1940 invaderte de frankrike og innsatte en tysk diktator. Dette fungerte meget bra, men noen år senere klarte de dessverre å innføre demokrati gjennom en ulovelig Grandiosa reklame. Den nye statsministeren het Jousse Jalapeño og det finnes per idag ingen bilder av ansiktet hans. 
[[Bilde:jousse.JPG|thumb|Et bilde av den første franske statsministeren, Jousse Jalapeño. Lett gjennkjennelig med Franskloff-formet-som-en-sko merket rundt armen]]
{{Frankrike}}
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, emailconfirmed, oversight, rollback, Administratorer
6 286
redigeringer