Forskjell mellom versjoner av «Sylinderarkivet/Dolly Duck»

172 byte lagt til ,  16. jun. 2009 kl. 13:59
ingen redigeringsforklaring
m
'''Dolly Duck''' er en kvinnelig and, som bor i [[Andeby]]. Hun er en av de mest jålete damene i byen., Huntil hartross alltidfor at seghun enbruker rosasamme skjorteklesplagg året rundt og ennesten rosaaldri sløyfevasker det. Hun ertyranniserer littsin slemstakkars når det gjelderkjæreste [[Donald Duck]], hennesved klumseteå kjærestetvinge ham til å gjøre ting og jegtrue anermed å slå opp vis ikke. hvor mange ganger hun har sagt at hun aldri vil se han igjen. Hun har tre kusiner.; Hetti, Netti og Letti. DeHetti, erLetti trillingerog Netti har kommet i feil miljø, og prøver stadig å selge seg til Ole, Dole og Doffen...
 
Dolly er halvt nudist og kan ikke bruke bukser. Dermed kan man se hennes edle eiendeler. Men i over femti år har diskusonen pågått. Er Dolly dame eller jente? En normal dame ville hatt noen bulker kalt bryster og den andre delen.
 
Dolly Duck er, til tross for å ikke ha pupper, stolt over kroppen sin, og viser seg stadig fram til hele byen; noe som har gjort henne kjent som den største hora i andeby. Hun beviser dette daglig ved å ikke dekke over underdelen av kroppen sin. (Altså går hun ikke med bukser eller skjørt)
 
== Livsbiografi ==
Anonym bruker