Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

F-16

38 byte fjernet, 24. feb. 2009 kl. 21:59
ingen redigeringsforklaring
== Utviklingen ==
Det skulle vise seg tidlig i prosjektets utvikling at dette var en krevende, så vel som et dyrt prosjekt å påta seg. Etter at man hadde forsøkt med alt fra dampkraft, atom og strikk-teknologi hadde man ikke klart å utrette annet en tusentalls tonn med skrapmetal som lå å slang langs de svenske veier. Noen lettet fra bakken og ble senere funnet andre plasser rundt i verden. Et F-16 ble funnet på månen av [[Neil Armstrong]] under den prestisjefyllt månelandingen med [[Apollo 11]], 29 Juli 1969.
Nå satte regjeringen ned foten og bestemt seg for å droppe prosjektet da man ikke ville bruke mer penger på prosjektet grunnet mangelen på realistiske fremskritt. Alt så mørkt ut for prosjektet, prosjektlederen selv sluttet i jobben og begynte som klovn på et sirkus i protest. Det var nå når alt så som svartest ut at selveste negerkongen negerkungen [[Pappa'n til Pippi]] hadde bestemt seg for å donere en Kapsekk med gulldpengar. Negerkongen Negerkungen hadde sett seg lei av datteren [[pippi]] sløste bort alt på godteri, medisiner og [[porno]]. Han hadde derfor tatt affære og tatt fra datteren kapitalen, hesten ble donert til nærmeste slakteri. Negerkongens eneste krav var at hans gode venn [[Macgyver]] skulle delta i lede utviklingen.
Prosjektet var igjen i full gang, denne gangen gikk utviklingen effektivt. Macgyver laget en egen motor ved hjelp av gammle sykler, fire gåse-egg og en tvist-pose. Denne gangen hadde man fått til en motor, F100-PW-220 var blitt en realitet.
{| class="wikitable" style="margin: 1em auto 1em auto"
|+ '''Cells left-aligned, table centered'''
! Sak || Brukes til || Spesifikasjon
|-
127
redigeringer