Forskjell mellom versjoner av «Dan Børge Akerø»

18 byte lagt til ,  16. apr. 2007 kl. 14:26
ingen redigeringsforklaring
[[Bilde:3670534648_953287h.jpg|right|thumb|120px|"Du har ikke en hamster jeg kan bomme hos deg?"]]
Dan Børge Akerø er i følge Norsk Språkråd synonymt med "skravlete puddelhår". Han er hovedsakelig kjent som programleder for koselige familieprogrammer lørdagskvelder på [[NRK]], men er i likhet med [[Tore på sporet]] egentlig sprøere enn [[marengs]]. Fritiden sin bruker han til å tegne bart på sovende uteliggere, og har oppover årene opparbeidet seg en sykelig forkjærlighet for sylteagurk. Han grunnla derfor en forening for sylteagurkers rettigheter, og blir ofte observert toppløs på Rimi der han "slipper fri" [[Sylteagurk|sylteagurk]] fra glassene mens han brøler refrenget i [[David Hasselhoff]]'s superhit "Freedom".
 
==Fritidssysler==
Fritiden sin bruker han til å tegne bart på sovende uteliggere, og har oppover årene opparbeidet seg en sykelig forkjærlighet for sylteagurk. Han grunnla derfor en forening for sylteagurkers rettigheter, og blir ofte observert toppløs på Rimi der han "slipper fri" [[Sylteagurk|sylteagurk]] fra glassene mens han brøler refrenget i [[David Hasselhoff]]'s superhit "Freedom".
 
== Skravlete puddelhår ==
 
Under hippie-tiden eksperimenterte Dan Børge blandt annet med kunstgjødsel. Disse eksperimentene minnet litt om en ekstremversjon av vegetarianisme, innebar å spise kun kunstgjødsel. Dette førte til at DNA-et hans ble kombinert med plante-DNA, og resultatet ble hans kjente og kjære puddelhår.
 
 
== Nasjonalhelt ==
 
Dan Børge har status som nasjonalhelt i undergrunnsmiljøet i [[NRK]], fordi han ved flere anledninger har gitt [[Ari Behn]] forskjellige varianter av [[truserøsk]]. Den mest bemerkelsesverdige varianten er et atom[[truserøsk]], som betyr at man drar strikken i trusa og vrenger den over hodet som en hette. Det skal også nevnes at Ari hadde en "Hello kitty" truse på seg den dagen. Kongehuset har til nå klart å holde dette utenfor medias søkelys, mest i frykt for at nasjonaldagen blir flyttet til den dagen Dan Børge Akerø atomtruserøsket [[Ari Behn]].
 
Anonym bruker