Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

F-16

476 byte lagt til, 11. sep. 2008 kl. 06:15
ingen redigeringsforklaring
Nå satte regjeringen ned foten og bestemt seg for å droppe prosjektet da man ikke ville bruke mer penger på prosjektet grunnet mangelen på realistiske fremskritt. Alt så mørkt ut for prosjektet, prosjektlederen selv sluttet i jobben og begynte som klovn på et sirkus i protest. Det var nå når alt så som svartest ut at selveste negerkongen [[Pappa'n til Pippi]] hadde bestemt seg for å donere en Kapsekk med gulldpengar. Negerkongen hadde sett seg lei av datteren [[pippi]] sløste bort alt på godteri, medisiner og [[porno]]. Han hadde derfor tatt affære og tatt fra datteren kapitalen, hesten ble donert til nærmeste slakteri. Negerkongens eneste krav var at hans gode venn [[Macgyver]] skulle delta i utviklingen.
Prosjektet var igjen i full gang, denne gangen gikk utviklingen effektivt. Macgyver laget en egen motor ved hjelp av gammle sykler, fire gåse-egg og en tvist-pose. Denne gangen hadde man fått til en motor, F100-PW-220 var blitt en realitet. Man bestemte seg også for at  == Utstyr, montasje og komponenter ==Det ble utviklet en rekke utstyr ville kunne være gunstig å montere på vinger og ekstrakomponenter for montasje undersiden av F-16for å øke dets allsidighet og driftsradius. En rekke ekstrautstyr var raskt tilgjengelig, så som:
'''AIM-9 Sidewinder'''
'''AGM-84D Harpoon'''
Var bare for show, den skulle bare se kul ut.
 
'''Center Drop tank'''
En tank som kan monteres under F-16 som skal inneholde [[Zalo]] og vann.
 
'''Wing Drop tank'''
En tank som monteres under hver vinge, kan eks inneholde drivstoff, men også smuglersprit etc.
 
== M61 Vulcan ==
M61 er en hydraulisk/pneumatisk drevet seks-løps luftkjølt gatling kanon med hele 20 kaliber, med sin skuddtakt på hele 6.000 skudd pr minutt var den utmerket til å lage bort dyr og forvirrede nordmenn, tyskere og pulvirisere annet skrap som ligger/står i veien.
127
redigeringer