Skilpadde

Skilpadde
Skilpaddene er ikke kravstore og tar til takke med et kjøleskap som hus.
Skilpaddene er ikke kravstore og tar til takke med et kjøleskap som hus.
Vitenskapelig(e)
navn:
Styggicus Ufyciliuc Flygicu
Norsk(e) navn: Skilpadde
Hører til: Padder
Antall arter: Over 9000 typer
Habitat: Moderne skyskrapere og kjøleskap
Utbredelse: Polen, de fleste i Sør-Polen
Delgrupper: Lemur


«Den som bare hadde hatt et lite skillpaddehus å gjemme seg i!»

- Ismannen om skillpaddene

Skilpadder er små lodne dyr med et rødt skall. Du ser ikke pelsen dens fordi de har skall utenpå. De går under gruppen amfibier reptiler. Navnet kommer fra latin: Styggicus Ufyciliuc Flygicu, som betyr små labbetusser. Skilpadder er lodne, har vinger, et tykt skall laget av refinert rustfirtt stål, og får ganske ofte en propell i munnen. De flyr fra tretopp til tretopp mens de vifter med vingene og samler mat. De lever stort sett i Sør-Polen, og er forretningsmenn. Vis du har dem i kjøleskap begynner de å lage prompelyder som lukter kanin, dette kommer av at hybelkaniner klekkes i pelsen, mange synes dette er irriterende. Men slapp av, promp inn i kjøleskapet du også og da forstår skilpaddene hva de har gjort galt.

Hvordan fange skilpadderRediger

Man venter til det blir natt og til de har gått tom for bensin. Da må de lande ved en bensinstasjon og fylle på. I forkant må du sette opp prisen slik at de ikke kan fylle på, og det er da du må fange dem. Man bruker en pinsett, plukker den opp og stapper skilpaddene i en liten gjennomsiktig plastpose. HUSK: Ikke ha hull i posen, da får de ikke puste. Om du skulle være så uheldig og lage noen store hull blir de omformet til noen mindre vennelige dyr, som ikke går på bensin. Disse vil du helst ikke møte. En annen ting du må passe på er skilpaddens mektige smarttelefon. Med denne saksøker den deg og det kan bli kostbart siden skilpadder er gode til forretninger. En annen måte å fange dem på er å knulle,en banan. lurt at den er 5 kantet og like stor som et halvt hus. Denne setter du fast i trerne, slik at når de skal hoppe til et annet tre, hopper de i håven. Håven må tåle radiaktivt væske og en temperatur på 1000 grader celsius. Husk å ha på deg en biedrakt, for de blir tiltrekket av bier.

Du kan ofte se skilpadder jager pandaer med sine kraftige skilpaddestridsvogner og skilpaddekrigskip. Skilpadder er eksperter på krigføring, noe dem har fått etter mange års spilling av Civilization V. Pandaer er skilpaddenes verste fiende. Kjøper du en panda, IKKE KJØP EN SKILPADDE OG HA DEM I SAMME BUR! Du kan regne med at huset ditt blir sprengt i filler av skilpaddenes bomber.

Hva skilpadder spiserRediger

Skilpadder spiser åtte-retters middager på fem-stjerners restauranter i Oslo sentrum. Men de liker også å spise hjemme da spiser de alltid Grandiosa Taco. De liker den med taco best for den for dem til å tenke hvordan det var å bo i tacoland, ett land som skilpaddene kommer til visst de har vert gode skilpadder her nede på jorda. Hvis du ikke har dette, kan du prøve å servere skilpadden din en annen skilpadde, for skilpadder er kjent for å være kanibaler.

Hvordan de er oppbygdRediger

De er oppbygd med et skall som er hardt og andre skjedelige ting, Men hjernen er et av de mest avanserte som er noen gang tenkt og den er på størrelse av en miniatyr el-bil og har 420 ulike deler som da vi forskere kaller BlazeStasjonen eller BS. ny forskning viser at alle skilpadder vil drepe togførere fordi... grunner.

KommunikasjonRediger

De fleste skilpadder har en eller flere radiostasjoner under skallet. Master Wu Kwei har super hørsel og kommunikerer alldels med alle verdens skilpadder. Før når alle skilpadder bodde sammen i tacoland så hadde de kjempe god kommunikasjon. De lekte hjemsel sammen det var vanskelig å finne de andre skilpaddene fordi de gjemmer seg alltid i skallene sine.