Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Sigarett

En sigarett er en rullet papirlapp som inneholder tobakk, samt flere andre viktige næringsstoffer. Tobakk er et medlem av grønnsaksfamilien, og er derfor sunt for deg og dine omgivelser. Du bør røyke mer. Glo i den ene enden og idiot i den andre.

Alternative NavnRediger

Kreftpinne

Kistespiker

Død på pinne


OprinnelseRediger

Sigaretter(sigarett i flertall) ble oppfunnet av en tidligere yrkeskriminell stasjonsmester. Han la merke til menneskets manglende evne til å utføre enkle, men livsnødvendige oppgaver, deriblant det å rulle røyken sin sjøl. Han bestemte seg derfor for å finne opp en helt ny type røyk, som allerede var rullet. Etter mange mislykkede forsøk klarte han til slutt å finne den perfekte ferdigrullede røyken, kalt normand-1.

Stasjonsmesteren hadde en gammel bekjent som var adelsmann. Denne adelsmannen fikk nyss i stasjonsmesterens planer, og klarte gjennom dristig renkespill å tilegne seg planene for normand-1. Adelsmannen begynte å produsere normand-1 selv under nytt navn. Sigarett. Adelsmannen ble enda rikere på oppfinnelsen, mens stasjonsmesteren døde fattig i en bisarr togulykke.


TilsetningsstofferRediger

I dag blir det produsert mange forskjellige typer sigaretter. Nesten alle typene inneholder tobakk. Nedenfor ser man også en liste over de mest vanlige og helt trygge tilsetningsstoffene:

Arsenikk, Asbest, Aviatorum fluidum, Barack, Bark, Bahrain, Betablokker, Betong, Beis, Blåsyre, Butan, Cannabis, Crescendo, Dalek, Delerium, Elg, Sjaman Durek


    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!